cookie-og-privatlivspolitik
Vibe og Volmer - begge med fornavnet Thomas, garanterer for en mindeværdigt sjov mandag aften i Sakskøbing.
Vibe og Volmer - begge med fornavnet Thomas, garanterer for en mindeværdigt sjov mandag aften i Sakskøbing.
Foto: PR

Lollands-Posten

Sjov mandag på hotellet i Sakskøbing

Verdens bedste mandag med aftensmad, banko og mandagsbal med Meyer og Vibe & Volmer på Hotel Saxkjøbing.
09. januar 2020 kl. 05:02 Af Lisbet

Annonce

Ryk fri af vintermørket og oplev en mandag som ingen anden, når Claus Meyer og Thomas Vibe & Thomas Volmer (kendt fra Vidundergrunden på P3) alias "Birket Bal og Banko" kommer til Saxkjøbing. Her vil de give den gas og skruer op for maden, fællesskabet, konkurrencerne og musikken.

Det er mandag 13. januar klokken 17.30 til 23.

Meyer gi'r en hånd med i køkkenet, mens Vibe & Volmer sørger for spil under maden, og når maden er spist, står de to herrer for et fantastisk udvalg af gylden dansk dansemusik fra de sidste fem årtier.


Fire vinterretter

I køkkenet assisterer Claus Meyer køkkenchef Joachim Dirk Van De Ree under madlavningen, og sammen kreerer de to en menu bestående af fire herlige og velsmagende vinterretter.

Vibe & Vollmer tager gæsterne gennem et par plader banko mellem retterne, hvor balkortene også blive fordelt, så der bliver styr på de første 10 danse efter den skønne middag.


Lokalt øl i i glassene

Når der skrues op for musikken efter maden, giver Krenkerup Bryggeri den første øl i baren.

Sidste år blev de 300 pladser revet væk, og festsalen var fuld af dansende mennesker, hvor den yngste var 14 og den ældste 92.

- Sker det igen i år, indretter vi dansegulv på Torvet i Sakskøbing. Det ville være en drøm at opleve dansen trænge ud i gaderne, siger Anette Navne, direktør på Hotel Saxkjøbing.

Festen slutter ved 23-tiden, så alle kan møde tirsdagen veludhvilede og med et særligt smil om læben.

"Verdens bedste mandag" er et arrangement, som er skabt i et samarbejdejde mellem parterne Hotel Saxkjøbing og foreningen Lolland-Falster Lovestorm.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE