cookie-og-privatlivspolitik
Salgschef Aage Østergaard i Citroën-afdelingen, der nu er adskilt fra Toyota og således fremstår som en selvstændig enhed.
Salgschef Aage Østergaard i Citroën-afdelingen, der nu er adskilt fra Toyota og således fremstår som en selvstændig enhed.
Foto: Henning Kørvel

Lollands-Posten

Skilsmisse hos kendte bilmærker

Efter krav fra impotrørerne er Toyota og Citroën hos Frimann Biler A/S, Maribo, blevet adskilt og har nu hvert deres separate show- og salgsroom.
31. oktober 2018 kl. 08:17 Af Henning Kørvel

Annonce

For et år siden blev Frimann Biler A/S i Maribo stillet over for krav fra importørerne af Citroën og Toyota, at de to bilmærker skulle adskilles i forretningen for at blive udstillet i hvert sit separate showroom. Arbejdet, udført af murer- og tømrerfirmaet Claus Larsen, Maribo, malerarbejdet af Poulsens Eftf., Nakskov, og elinstallationerne af Østergades El, Maribo, gik i gang i uge 30, og er lige blevet færdigt.

- Vi overtog Maribo Bilhus, der forhandlede Citroën i 2007, og siden vi i 2008 fik Toyota, har de to bilmærker stået i det samme lokale, indtil importørerne krævede, at de adskilles, siger salgschef Aage Østergaard, Frimann Biler A/S, Maribo.

Sammen med adskillelsen af de to bilmærker er salgskontorer bygget om, og der er kommet nyt venterum og nye møbler.

- Der er indgang til henholdsvis Citroën og Toyota ad hver sin hoveddør fra C.E. Christiansensvej, men fordi her ikke er parkeringspladser, parkerer folk i gården og benytter sideindgangen, hvor Toyota dominerer, men Citroën er altså ikke smidt ud, og fra sideindgangen fører en gang til det nye showroom, siger Aage Østergaard og føjer til, at showroom for Citroën først bliver helt færdigt lige før sommerferien til næste år, hvor der lægges nyt gulv af grå fliser.

Projektet har indtil videre koster en halv million kroner, og yderligere 300.000 kroner føjer sig til, før projektet er helt færdigt til næste år.

Frimann Biler A/S, der i Maribo beskæftiger 22 ansatte og i Nykøbing 53, mangler i øjeblikket bedre brugte biler.

- Vi har kun seks brugte biler tilbage i Maribo og kan godt bruge 10-15 bedre brugte biler, der er fire-fem år gamle. Vi har aldrig før været så langt nede med brugte biler som nu, fordi brugte biler sælger godt, siger Aage Østergaard.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Lollands Posten":
Annonce