cookie-og-privatlivspolitik
Holdet i front består nu af - fra venstre: Henrik Lindrup Jensen, Nikolaj Lorentzen, Carsten Wede samt virksomhedens ejer Claus Ringtved.
Holdet i front består nu af - fra venstre: Henrik Lindrup Jensen, Nikolaj Lorentzen, Carsten Wede samt virksomhedens ejer Claus Ringtved.
Foto: Daniel Brøns

Lollands-Posten

Totalentreprenøren Ringtved har succes - og udvider nu igen

Tømrervirksomheden Ringtved, der står bag blandt andet den nye træbrygge ved Maribo Sø, udvider staben. De nye medarbejdere er lokale og er blandt andet erfarne i større byggerier og planlægning ved brug af 3D-programmer.
29. januar 2019 kl. 09:37 Af Daniel Brøns

Annonce

Uanset om man skal have flyttet en væg eller bygget et helt hus, så er virksomheder som Ringtved ofte inde i billedet, fordi de kan stort set alt. Med sine cirka 30 mand ansat som eksempelvis tømrere, murere og malere, er virksomheden rustet til at løse enhver byggeopgave som totalentreprenør.


Prestigeprojekter

I den senere tid har virksomheden blandt andet stået bag tømrerarbejdet omkring det nye formidlingsområde ved Maribo Sø, der har kostet over tre millioner kroner og har omdannet området ved domkirken, klosterruinerne og søbredden til et moderne formidlingsområde. En del af projektet har være den tre meter brede træpromenade fra domkirken over til Huns Å - produceret i dansk egetræ. Ringtved har også stået bag renoveringer af kirker, historiske huse og meget andet. Samt naturligvis andre almindelige offentlige og private byggerier.

Fremgangen i byggeriet har medført, at den efterhånden mere end 60 år gamle familievirksomhed nu udvider. Udvidelsen består denne gang af to erfarne medarbejdere:


Byggeleder med 3D-kompetencer

Nikolai Lorentzen er blevet ansat som byggeleder. Han kommer oprindeligt fra lokalområdet og har en række spændende kompetencer fra uddannelse og flere års erfaring fra byggeri i hovedstadsområdet. Blandt andet er han erfaren bruger af professionelle 3-D byggeprogrammer, såsom Revit.


Lokal entreprenør og taksator

Virksomheden har desuden ansat Carsten Wede, der hovedsageligt skal arbejde som håndværkstaksator. Han er i forvejen kendt i lokalområdet, idet han har drevet egen entreprenørvirksomhed i byen, den kendte HVH-entreprise, der har stået bag en lang række byggerier i omegnen.

Begge de nyansatte er oprindeligt tømrere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE