cookie-og-privatlivspolitik
Når solen bager og temperaturen er tæt på 30 grader, er der ikke meget, der er bedre end en svalende tur gennem springvandet.
Når solen bager og temperaturen er tæt på 30 grader, er der ikke meget, der er bedre end en svalende tur gennem springvandet.
Foto: Lise Ravnkilde

Lollands-Posten

Turisterne nyder Maribo

Turister af mange nationaliteter kigger forbi Maribo.
29. juli 2019 kl. 10:31

Annonce

Hos Turistinformationen på Banegårdspladsen har de sjovt nok mindst travlt, når solen skinner.

- Så kører folk på stranden, fortæller Malene Haarbo.

Lige nu er der virkelig mange turister i Maribo, noget de oplever hos Turistinformationen, men også i byens butikker.

Hos Parbst er hver tredje kunde i øjeblikket turist og hos Larsson Cykler har de måttet købe flere udlejningscykler, da alle var lejet ud.

- Der kommer rigtig mange turister i butikken. Dels til småreparationer og dels nogen der vil leje cykler, fortæller Erik Larsson.

Hos Turistinformationen kender de godt til de mange cykelturister.

- Nogle kommer cyklende langvejs fra og spørger om hvilken cykelrute der er den pæneste eller den nemmeste, andre kommer kørende i bil med cyklerne bag på. De kommer ofte for at køre rundt om søerne, fortæller Malene Haarbo.

Flere af de besøgende i Turistinformationen, kommer og spørger: "Nu er vi her, hvad skal vi opleve her"?.

- Så må vi lige zoome os ind på, om de mener hele Lolland-Falster eller Maribo konkret, fortæller Malene Haarbo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE