cookie-og-privatlivspolitik
Lars Jørgensen er glad for at kunne fremvise den lækre Outlander PHEV plug-in hybrid. Nu er der flere af slagsen på vej til hans bilforretning.
Lars Jørgensen er glad for at kunne fremvise den lækre Outlander PHEV plug-in hybrid. Nu er der flere af slagsen på vej til hans bilforretning.
Foto: Manfred Sørensen

Motor

Opgradér til Outlander Instyle

Lars Jørgense i Vester Ulslev klar med attraktivt sommertilbud på den populære 4WD plug-in hybrid fra Mitsubishi.
25. juni 2020 kl. 06:00 Af Manfred Sørensen

Annonce

Outlander er titlen på en spændende serie, der i flere sæsoner har kørt på diverse streamningstjenester. Underholdning i verdensklasse.

Men i den absolutte topklasse er så sandelig også Mitsubishi's Outlander - ikke mindst PHEV Plug-in hybrid, der ligesom sin navnefælle, filmserien, hurtigt blev populær og en vaskeægte sællert. Ja, faktisk den mest sælgende plug-in hybrid SUV.

Også hos den lokale Mitsubishi-forhandler i Vester Ulslev, Johs. Jørgensen & Sønner, har Lars Jørgensen mærket den store interesse for den gennemførte SUV, hvilket vi da også har berettet om ved tidligere lejligheder.

Og det forstår man, når man kigger på bilen og ikke mindst sætter sig i den og kører en tur.

Med Outlander PHEV får man det avancerede S-AWC firehjulstræk med to kraftige el-motorer og en 2.4 liters benzinmotor leverer hele 224 hk - og ikke mindst en støjsvag og økonomisk kørsel, som kan foregå enten via el-motorerne alene eller i kombination med benzinmotoren. Naturligvis med automatgear.

Her er tale om kompetente køreegenskaber med det avancerede, men letbetjente, Super All Wheel Control system, der giver mulighed for at udnytte Outlanders motorkraft fuldt ud uanset terræn. Det hele naturligvis suppleret af avanceret sikkerhedsteknologi, der giver tryghed til hele familien.

Outlander PHEV plug-in hybrid fås i tre modeller: Invite+, Intense og Instyle,

Og det er især sidstnævnte, Instyle, der lige nu er meget attraktiv, da den tilbydes i en særlig sommerkampagne. Prisen på 409.995 kroner er streget og erstattet af en pris lydende på 384.995 kroner - altså en besparelse på hele 25.000 kroner. I forhold til de to andre modeller er den i forvejen lange udstyrsliste endnu længere hos Instyle. Her får man blandt andet oveni alt andet også Premium lædersæder, elektrisk åbning/lukning af bagklap, blindvinkelalarm, assistent mod utilsigtet acceleration og Multi Around Monitor og - ikke uvæsentligt for lydentusiaster - Mitsubishi Power Sound System med otte højttalere samt en 510 watts forstærker!

- Og det bedste ved det hele er, at der er bygget en masse af den i Japan, som er på vej her til Danmark og Vester Ulslev, hvor de lander i uge 26, fortæller Lars Jørgensen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39
Annonce i kategorien "Biler":
Annonce