cookie-og-privatlivspolitik
De fire rickshaws med syv ældre ses her ved afgangen fra Helenehusene i Nørre Alslev.
De fire rickshaws med syv ældre ses her ved afgangen fra Helenehusene i Nørre Alslev.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Ældre fik luft i håret på rickshaw

Plejecentrene Helenehusene/Skovvej har to rickshaws, og ved at låne yderligere to har frivillige cykelpiloter cyklet tur med syv ældre.
22. juli 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Syv ældre i plejecentrene Helenehusene/Skovvej i Nørre Alslev fik en bonusoplevelse, da de i sidste uge fik en tur i det grønne på rickshawcykel, hvor pedalerne blev trådt af frivillige cykelpiloter.

Cykelturen blev gjort mulig af, at plejecentrene i kraft af en donation har fået endnu en rickshawcykel, så centret nu har to, og ved at låne yderligere to i Nykøbing, kunne de frivillige cykle en tur med de ældre.

SuperBrugsen i Nørre Alslev havde sørget for kage til formiddagskaffen og drikkevarer til madpakkerne. Fra Brugsen gik turen til Gundslev og videre til Tårup og Skørringe Gods, hvor formiddagskaffen blev indtaget.

Gruppen cyklede herefter videre til Virket, og frokosten blev indtaget ved Virket Hus. Via Ovstrup, Nyby og Eskilstrup gik turen tilbage til udgangspunktet.

Cykling uden Alder er en landsdækkende forening, der arbejder for, at ældre har ret til vind i håret. Der er opbygget en stærk pilotgruppe på plejecentrene Helenehusene/Skovvej, men der er i det hele taget et højt aktivitetsniveau i Guldborgsund Kommune.

Der er altid plads til flere piloter, og interesserede kan få yderligere information i "aktiviteten", Helenehusene eller tilmelde sig som cykelpilot på: www.cyklingudenalder.dk.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE