cookie-og-privatlivspolitik
Affaldsindsamling kender ingen alder. demonstrerede denne lille fyr, der sidste år gav en hånd med i Ravnse Beboerforenings initiativ.
Affaldsindsamling kender ingen alder. demonstrerede denne lille fyr, der sidste år gav en hånd med i Ravnse Beboerforenings initiativ.
Foto: Privat

Nordfalsters avis

Beboere i Ravnse tager skraldet

Ravnse Beboerforening afvikler Hold-Ravnse-Ren søndag 7. april klokken 10-12.
04. april 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hvis du sætter pris på et rent nærmiljø, så kan du bidrage til det, når Ravnse Beboerforening indbyder til Hold-Ravnse-Ren søndag 7. april klokken 10-12. Du skal blot møde op på hjørnet af Stubbekøbingvej og Ravnse Byvej iført praktisk tøj. Her bliver der udleveret sække, handsker og veste, og efter indsamlingen bydes på kaffe, te, vand og kaffe.

I indsamlingen i 2018 deltog 27 voksne og børn, hvilket er godt gået, fordi der kun er cirka 50 husstande i Ravnse. De indsamlede 120 kg affald, hvilket foreningen mener, egentlig burde være overflødigt. Affaldet blev primært samlet ind langs Stubbekøbingvej mellem Cargo Syd og forbi Ravnse op mod Burger King.

- Cargo Syd har sat skraldespande op og gør således deres, men desværre kan de ikke også opdrage nogle af chaufførerne. Vi har forsøgt at komme i dialog med Burger King, men svar fra den kant lader vente på sig. De vil gerne sælge, men ikke sørge for, at folk kan komme af med skraldet på behørig vis, beklager Lone Helgren Nielsen, kontaktperson for Hold-Ravnse-Ren.

Ravnse Beboerforening holder generalforsamling efter skraldindsamlingen 12.30 på Ø'ens Madkammer på Cargo Syd.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE