cookie-og-privatlivspolitik
Nordfalster Sportsklub er glade for OK-tanken ved SuperBrugsen i Nørre Alslev, fordi der af benzinsalget falder 15 øre pr. liter af til klubben.
Nordfalster Sportsklub er glade for OK-tanken ved SuperBrugsen i Nørre Alslev, fordi der af benzinsalget falder 15 øre pr. liter af til klubben.
Foto: OK

Nordfalsters avis

Benzinsalget støtter lokalsporten

Benzinsalget på Ok-tanken ved SuperBrugsen i Nørre Alslev genererede sidste år 14.000 kroner til Nordfalster Sportsklub.
07. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Hver gang en bilist tanker benzin på bilen på OK-tanken ved SuperBrugsen i Nørre Alslev, så udløser det op til 15 øre pr. liter til Nordfalster Sportsklub, fordi den har en fordelagtig sponsoraftale med OK og SuperBrugsen.

- Sidste år modtog vi på den konto godt 14.000 kroner, og vi er derfor rigtig glade for sponsoraftalen med OK og Superbrugsen, som vi har et godt samarbejde med, og Superbrugsen er desuden en vigtig medspiller i lokalområdet, siger Jytte Poulsen, formand for Nordfalster Sportsklub.

Sportsklubben har cirka 90 medlemmer, og sponsorpengene bruges til blandt andet materialer. Foreningen giver også tilskud til, at hele ungdomsafdelingen kan deltage i Faxe Cup, der afvikles første weekend i april over tre dage med deltagelse af 45 børn plus trænere og forældre.

- OK har i en lang årrække støttet forskellige sportsaktiviteter i Danmark, herunder lokalt. Vores tankstationer spiller en rolle i lokalsamfundet, og derfor er det naturligt at give noget tilbage til lokale klubber og foreninger. Mere end 1.600 foreninger over hele landet har da også en sponsoraftale med OK, siger Anders Knudsen, salgsdirektør i OK.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce