cookie-og-privatlivspolitik
Glimt fra tidligere reklamebankospil i Stubbekøbinghallen med over 500 deltagere.
Glimt fra tidligere reklamebankospil i Stubbekøbinghallen med over 500 deltagere.

Nordfalsters avis

Gevinster på højkant for 25.000 kroner

Stubbekøbing Badmintonklub inviterer til reklamebankospil på fredag.
30. januar 2019 kl. 11:00 Af Henning Kørvel

Annonce

90, der i banko-terminilogien hedder Gamle Ole, vil blive taget meget bogstaveligt ved Stubbekøbing Badmintonklubs reklamebankospil i Stubbekøbinghallen fredag 1. februar, fordi klubben i år runder 90 år. Dørene åbnes allerede klokken 17.

Gevinsterne er sponseret af erhvervslivet i Stubbekøbing og omegn og har kunnet ses i vinduerne i Vestergade 18-20 siden 24. januar. Hovedgevinsterne i det kinesiske lotteri er skænket af trofaste sponsorer: XL Byg P.W. Wulff, Storstrømmen Sandblæseri, Lollands Bank, SJS Svend Jensen & Søn, Sportigan, Nykøbing, og Hotel Falster, men også nye sponsorer medvirker, nemlig Moseby Smedie & Auto, der har sponseret en motorsav, mens Hansens Fisk og Henriette Rasmussen fra Fiskernes Indkøbsforening er gået sammen om en præmie til en værdi af 1.000 kroner.

Ved bankospillet vil der traditionen tro blive budt på sjove events, der udløser flotte præmier fra Sally ved Birgitte Mammen, Stubbekøbing og Min Købmand, Horbelev. Et særligt kendetegn ved reklamebankospillet vil være de dobbelte sidegevinster, der udleveres ved hver bankogevinhst. Sposorer til disse er blandt andet OK, Sæbefabrikken of friskbagte sidegevinster fra Lindholm-bageren i Stubbekøbing. Nye sidegevinster kommer i år fra Kaffemesteren i Nykøbing.

Ialt er der gevinster for cirka 25.000 kroner, og Stubbekøbing Badmintonklub håber at nå det magiske antal bankogæster på 500.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

MEST LÆSTE