cookie-og-privatlivspolitik
Køllegården hos Falster Golfklub under Skørringe Gods kommer til at lægge rammer til Falster Erhvervsnetværk.
Køllegården hos Falster Golfklub under Skørringe Gods kommer til at lægge rammer til Falster Erhvervsnetværk.
Foto: Anders Knudsen

Nordfalsters avis

Vær med i nyt erhvervsnetværk

Falster Golfklub initiativtager til nyt erhvevsnetværk, der afvikler sit første morgenmøde fredag 29. marts i lokalerne på golfbanen i Virket.
27. marts 2019 kl. 12:00 Af Henning Kørvel

Annonce

Virksomhedsledere, forretningsdrivende, ejerledere og nøglepersoner i såvel private som offentlige virksomheder er det segment, som initiativtageren - Falster Golfklub - indbyder til et informationsmøde om et nyt erhvervsnetværk fredag 29. marts klokken 6.45 i klubbens lokaler på klubbens golfbane i Virket.

Erhvervsnetværket har dog intet med golf at gøre overhovedet, for det er et åbent, tværfagligt erhvervsnetværk, som bliver faciliteret af en ekstern facilitator, nemlig Pernille Stockfleth.

Falster Golfklub har taget initiativ til det nye netværk i samarbejde med firmaet, Sponsornet, der står for planlægning og gennemførelse af alle møder. Planen er, at der i år skal afvikles syv møder med videnudveksling, sparring og inspiration på kryds og tværs. Formålet er at øge kontaktfladen. Desuden sættes via netværket fokus på forretning og udvikling. Deltagelse vil åbne mange nye muligheder og give en ny viden og vækst for såvel den enkelte deltager som for den enkelte virksomhed.

Deltagelse i det stiftende møde er gratis, men af hensyn til traktementet skal tilmelding ske til Steen Claudi, email: steen@sponsornet.dk eller telefon: 2539 4373 senest onsdag 27. marts klokken 12.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Nordfalsters Avis":
Annonce