cookie-og-privatlivspolitik
Her ses Jan Herluf Pedersen ved ophørsudsalget tilbage i marts, og nu er det velkendte butikslokale ud mod Søndergade klar til i første omgang at have cykler stående inde fra SuperBrugsen.
Her ses Jan Herluf Pedersen ved ophørsudsalget tilbage i marts, og nu er det velkendte butikslokale ud mod Søndergade klar til i første omgang at have cykler stående inde fra SuperBrugsen.
Foto: Claus Hansen

Saxkjøbing Avis

SuperBrugsen sætter cykler frem i forreste linje

SuperBrugsen venter med en færdig projektplan for Læder & Sport-butikslokale, men tager nu midlertidige initiativer.
16. september 2021 kl. 05:44 Af Kim Møller Pedersen

SAKSKØBING Det har længe ligget i luften over Søndergade, at der var en udvikling på vej i det lokale, som tidligere husede Læder & Sports mange produkter ud mod hoved- og handelsgaden.

Men lige siden Anita og Jan Herluf Petersen valgte at stoppe med detailbutik først på året, har der hersket stor coronausikkerhed alle vegne. Ikke mindst i forhold til den fremtidige udnyttelse af førnævnte lokaler hos ejeren, SuperBrugsen. Brugsuddeler og direktør hos Sakskøbing Brugsforening Danny Barbu Hansen kan berette om, at en del kunder de seneste måneder har spurgt ivrigt til planerne.

- Vi har haft meget oppe at vende. Det har været fra at bruge lokalet til eksempelvis personalerum eller et mødelokale for måske portvinsaftener og whiskysmagninger samt mulighed for også at lade andre lokale aktører bruge lokalet. Det har også været på tale at rykke hele postdelen ind i det tidligere butikslokale. Men vi er endt med stadig at afvente for at se, hvad der sker omkring corona-situationen, fortæller Danny Barbu Hansen.

Brugsuddeleren kan tilføje, at Jan H. Petersen har fået lov til at benytte lokalet frem til og med frugtfestivalen, og så er det ellers den foreløbige plan, at der skal rykke en udstilling af cykler ind i lokalet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce
ANNONCE