cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder


Foto: Privat

Saxkjøbing Avis

Verdens bedste mandag

Aftensmad, banko og mandagsbal med Meyer, Vibe & Volmer på Hotel Saxkjøbing.
08. januar 2020 kl. 05:04 Af Saxkjøbing Avis

Annonce

Claus Meyer giver en hånd i køkkenet, og Vibe & Volmer, (kendt fra vindundergrunden på P3) alias "Birket Bal & Banko", sørger for spil under maden samt gylden dansk dansemusik fra de sidste fem årtier efter maden.

Ryk fri af vintermørket og oplev en mandag som ingen andre, når Claus Meyer og Thomas Vibe & Thomas Volmer optræder, fortæller direktør Anette Navne fra Hotel Saxkjøbing og fortsætter:

- Claus Meyer går i køkkenet med køkkenchef Joachim Dirk van de Ree og fremstiller fire skønne vinterretter. Vibe og Volmer tager os gennem et par plader banko mellem retterne, hvor balkortene også blive fordelt, så der bliver styr på de første 10 danse efter maden. Glæd jer til halvanden time med gylden dansk musik fra de sidste fem årtier.

Når der skrues op for musikken, giver Krenkerup bryggeri den første øl i baren.

Sidste år blev de 300 pladser hurtigt revet væk, og festsalen var fuld af dansende mennesker, hvor den yngste var 14 år og den ældste 92 år. Såfremt det sker igen i år, indretter vi dansegulv på Torvet i Sakskøbing. Det ville være en drøm at opleve dansen trænge ud i gaderne. Du kan være sikker på en ting. Det bliver umuligt at sidde stille.

Vi slutter ved 23-tiden så alle kan møde tirsdagen veludhvilede og med et særligt smil om læben, siger Anette Navne.

Praktisk info:

Verdens bedste mandag arrangeres af Hotel Saxkjøbing i samarbejde med Lovestorm Lolland-Falster.

Billetpris: 4-retters menu, 2 plader til banko, 1. omgang øl, balkort og musik til 295 kroner. Dørene åbnes klokken 17.30 - middagen begynder klokken 18.00. Vent ikke for længe for der bliver rift om billetterne.

Kan du ikke nå spisningen, åbnes dørene klokken 20.00 til lounge områder, og klokken 20.30 skruer Vibe & Volmer op for musikken - gratis entré og første omgang øl er på husets regning, slutter Anette Navne.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Saxkjøbing Avis":
Annonce