cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 3 grunde til at vælge alarmsystem til erhverv
10. april 2019 kl. 07:00 Af sikringnord

Annonce

Er du på udkig efter billige alarmsystemer til erhverv? Men er du ikke helt sikker på, hvad du præcis får ud af at tilkoble et alarmsystem til din virksomhed? Det kan du blive klogere på her, hvor du får 3 gode grunde til at vælge et alarmsystem til erhverv.
Tryghed i hele virksomheden Med et alarmsystem til erhverv får du tryghed i hele virksomheden. Alarmsystemet fungerer på den måde, at der bliver sendt besked til et kontrolpanel, hvis der dukker ubudne gæster op i din virksomhed.

Går alarmen, vil en vagt køre ud for at kontrollere området, og du kan dermed altid være sikker på, at der bliver taget hånd om problemet, hvis det ser ud til, at der er tyve på spil nær din virksomhed. Det giver både tryghed for dig som virksomhedsejer, men også for dine medarbejdere. På den måde er et alarmsystem derfor ikke bare en tyverialarm, det er snarere en tryghedsalarm, der giver dig ro til at sove trygt om natten.
Alarmsystem til erhverv nedsætter risiko for tyveri Du er ikke bare i trygge hænder, hvis du skulle være uheldig at få besøg af ubudne gæster i din virksomhed. Et alarmsystem til erhverv vil tilmed reducere risikoen for indbrud i din virksomheds værdifulde effekter.

Faktisk kan et alarmsystem mindske risikoen for, at tyve bryder ind med op til 70 %. Når tyve er på spil, vil en virksomhed med et alarmsystem ikke være nær så attraktivt som en uden alarmsystem. Signalerer du derfor, at din virksomhed er beskyttet af et alarmsystem, vil indbrudstyven være langt mere tilbøjelig til at gå uden om den – frem for en, der ikke har et alarmsystem.
Kan skræddersys til din virksomhed Der findes flere forskellige alarmsystempakker, der dækker din virksomhed godt ind. Men en af fordelene er også, at du helt selv kan sammensætte din egen pakke, så du får præcis det system, der bedst matcher din virksomhed.

Det kan eksempelvis være, at du har brug for en brandalarm i forbindelse med dit alarmsystem, hvis du også vil være dækket ind på det område. Det er helt op til dig at udvælge det system, der passer til din virksomhed. Samtidig er det også muligt at udbygge din alarmpakke, hvis din virksomhed vokser, eller du på et senere tidspunkt får brug for andre dækningsområder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce