Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 måder at finde inspiration til sin næste rejse på

Nogle få uger om året får vi danskere lov til at forlade hus og hjem og rejse ud i den store vide verden for at blive klogere på andre og os selv.

Disse ferier og rejser er guld værd for enhver familie og ethvert menneske, i og med vi får et afbræk fra en hektisk hverdag. Netop denne hektiske hverdag er dog af og til grunden til, at der ikke er synderligt meget energi tilbage i tanken til rent faktisk at finde et nyt og spændende sted at tage hen. Og det er en stor skam, for verden har rigtig meget at byde på. Derfor har vi her samlet 3 tips eller metoder til at finde ferierelateret inspiration: Kig ind på rejsebureauernes hjemmesider, bladr igennem de mange rejsebøger på nettet og i butikkerne, eller tag et kig på de moderne sociale medier, hvor det bugner med inspiration.

Besøg hjemmesider med rejsebureauer
Én af de mest oplagte måder at søge nyt terræn til ferierne på er ved at tjekke forskellige rejsebureauers hjemmesider ud. Her er der af helt naturlige årsager en masse forskellige rejsemål, forslag til ledige rejser og ikke mindst information om destination, vejr og pakkelister. Derfor er disse hjemmesider en hurtig og overskuelig måde at finde (og booke) den helt rette destination på. Dermed er det også op til dig selv at finde et sted i verden, som du ikke har været før, men som ser ganske attraktivt ud. Står du eksempelvis klar til at tage af sted allerede, eller drømmer du om en impulsiv ferie, så find en afbudsrejse her.

Find en destination gennem rejsebøger
Der er et hav af rejsebøger både på nettet og i butikkerne. Disse er af en meget inspirerende og informativ natur, hvilket gør dem oplagte af bladre igennem. Mange af dem har på de første sider top 10- eller top 15-lister over de bedste ting ved den givne destination. Derfor er disse også en super og livlig måde at finde sin kommende rejse på, så find ”Turen går til”-bøgerne her. ”Turen går til”-bøgerne er Politikkens svar på rejsebøger, og de har været til gavn for danskernes ferier og rejser i mange år. Så mon ikke du kan hente lidt inspiration der?

Tag et kig på de sociale medier
De sociale medier har efterhånden gennemsyret vores hverdag i så høj grad, at vi alle benytter dem på den ene eller anden måde. Og rent faktisk bliver de i høj grad brugt til en form for selv-realisering og inspiration til livet. Hvordan lever andre, og hvordan får de mest ud af verden? Disse spørgsmål er ofte grunden til, at vi bruger disse medier, som eksempelvis Facebook, Instagram og Pinterest. Her er ganske enkelt så meget inspiration at hente, når folk er på ferie, når man følger mennesker, som bruger deres liv på at rejse, eller når man har forelsket sig i en særlig kultur. Så hvad venter du på? Ind og find de helt rette profiler, som poster de billeder, du finder smukkest og mest inspirerende.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 5---folketidende-annonce