cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 3 måder at finde inspiration til sin næste rejse på

Nogle få uger om året får vi danskere lov til at forlade hus og hjem og rejse ud i den store vide verden for at blive klogere på andre og os selv.
22. januar 2018 kl. 14:47 Af Annonce

Annonce

Disse ferier og rejser er guld værd for enhver familie og ethvert menneske, i og med vi får et afbræk fra en hektisk hverdag. Netop denne hektiske hverdag er dog af og til grunden til, at der ikke er synderligt meget energi tilbage i tanken til rent faktisk at finde et nyt og spændende sted at tage hen. Og det er en stor skam, for verden har rigtig meget at byde på. Derfor har vi her samlet 3 tips eller metoder til at finde ferierelateret inspiration: Kig ind på rejsebureauernes hjemmesider, bladr igennem de mange rejsebøger på nettet og i butikkerne, eller tag et kig på de moderne sociale medier, hvor det bugner med inspiration.

Besøg hjemmesider med rejsebureauer
Én af de mest oplagte måder at søge nyt terræn til ferierne på er ved at tjekke forskellige rejsebureauers hjemmesider ud. Her er der af helt naturlige årsager en masse forskellige rejsemål, forslag til ledige rejser og ikke mindst information om destination, vejr og pakkelister. Derfor er disse hjemmesider en hurtig og overskuelig måde at finde (og booke) den helt rette destination på. Dermed er det også op til dig selv at finde et sted i verden, som du ikke har været før, men som ser ganske attraktivt ud. Står du eksempelvis klar til at tage af sted allerede, eller drømmer du om en impulsiv ferie, så find en afbudsrejse her.

Find en destination gennem rejsebøger
Der er et hav af rejsebøger både på nettet og i butikkerne. Disse er af en meget inspirerende og informativ natur, hvilket gør dem oplagte af bladre igennem. Mange af dem har på de første sider top 10- eller top 15-lister over de bedste ting ved den givne destination. Derfor er disse også en super og livlig måde at finde sin kommende rejse på, så find ”Turen går til”-bøgerne her. ”Turen går til”-bøgerne er Politikkens svar på rejsebøger, og de har været til gavn for danskernes ferier og rejser i mange år. Så mon ikke du kan hente lidt inspiration der?

Tag et kig på de sociale medier
De sociale medier har efterhånden gennemsyret vores hverdag i så høj grad, at vi alle benytter dem på den ene eller anden måde. Og rent faktisk bliver de i høj grad brugt til en form for selv-realisering og inspiration til livet. Hvordan lever andre, og hvordan får de mest ud af verden? Disse spørgsmål er ofte grunden til, at vi bruger disse medier, som eksempelvis Facebook, Instagram og Pinterest. Her er ganske enkelt så meget inspiration at hente, når folk er på ferie, når man følger mennesker, som bruger deres liv på at rejse, eller når man har forelsket sig i en særlig kultur. Så hvad venter du på? Ind og find de helt rette profiler, som poster de billeder, du finder smukkest og mest inspirerende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

ældre maden 19. februar 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Månedsløn; 4,4 mio. kr. 17. februar 2019 kl. 21.32

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

Annonce