Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 steder med fremragende mad til fornuftige penge

Det er sidst på måneden, og du har kun få penge tilbage.

Vi kender det alle. Men hvem siger, at man kun skal spise ude og få lækkert mad i høj kvalitet til specielle lejligheder eller fødselsdage? Hvorfor ikke spise ude en helt almindelig onsdag og gør hverdagen lidt sjovere? Du tænker nok: ”Njaaa, det er for dyrt”. Men så tænk om igen. For vi har samlet en kort guide til steder, hvor du kan få et virkelig billigt måltid mad, uden at det går ud over kvaliteten.

1. Tag til Madklubben, og oplev mange forskellige nicher
Madklubben er netop en (sponseret link) restaurant, der sætter fokus på, at du skal kunne spise kvalitetsmad uden at blive ruineret. Deres vision er, at du skal kunne spise lækker mad både tirsdag og lørdag – uden at have dårlig samvittighed over prisen. Madklubben har flere forskellige restauranttyper, så hvad enten du har lyst til italiensk, asiatisk eller grillet skaldyr eller fjerkræ, så er Madklubben det rette sted. På Madklubben får du altid økologiske råvarer, og der altid vil være mulighed for vegetariske retter i alle deres restauranter. Madklubben har lokationer i både København, Aarhus og Esbjerg, så der er masser af mulighed for lækker mad, uanset hvor du er i Danmark. Alle deres restauranter har deres egen lille niche. Madklubben Vesterbro har en indbygget cocktailbar, og Roberta serverer latinamerikanske specialiteter.

2. Gourmet pizzaer og cocktails på Neighbourhood
På Neighbourhood kan du få gourmet pizzaer og lækre cocktails uden at bruge alle pengene i din pung. Pizzaerne er alle sæsonbaserede og kommer fra lokale økologiske kvalitetslandbrug – og alt er hjemmelavet helt fra bunden. Pizzaerne er tynde og sprøde og toppes med kokkens nøje udvalgte ingredienser. Prøv eksempelvis deres Nordic Apples, som er lavet med pancetta, friske æbler, hvidløg, comté ost, karamelliserede løg, toppet med frisk brøndkarse. Så skal du nok få en oplevelse, der er meget tæt på den fineste gourmet, men til priser, som du har råd til. Så saml dine naboer og venner, og få en fremragende pizza på gourmet niveau og en smagfuld cocktail til priser, som du kan klare.

3. Flere retter på Sct. Oluf
Hos Sct. Oluf i Aarhus kan du få vellavet mad til billige priser. Du kan både vælge to- og tre-retters menuer til under 200 kr. Ja, du hørte rigtigt, sølle 200 kr. Så kan det næsten ikke lade sig gøre at spise ude for færre penge – i hvert fald ikke, hvis du skal have mere end én ret. Så her kan du igen gøre mandag til lørdag ved at bestille en lækker menu, der får munden til at løbe i vand. Menuen på restauranten udskiftes løbende, så det er altid forskelligt, hvad du kan få at spise. Førhen var restauranten et værtshus, men nu er øllene skiftet ud med lækker mad og en uformel stemning.
Nu har du fået tre eksempler på fremragende, men fornuftige restauranter, der alle kan besøges, selvom du allerede er langt nede i denne måned. Så frem med den lille pengepung, og nyd et lækkert måltid mad – uden dårlig samvittighed.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Madklubben-ann