cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 3 storbyer du bør besøge

Når rejselysten er stor kan det være svært at bestemme sig, for hvilken destination man skal prøve først. Her er 3 bud på gode destinationer med hver deres fordele, og som helt sikkert er et beløb værd.
24. januar 2019 kl. 08:21 Af in-italia.dk

Rom
Den italienske storby Rom har charme, kultur, og lækre madoplevelser. Også ligger den kun 2.5 times flyvning fra Danmark, og kan derfor besøges i både en weekend men også i længere tid hvis man ønsker det. Byen byder på spændende seværdigheder som f.eks. Fontana di trevi, den spanske trappe, og Vatikanstaten. At opleve Rom er som at træde direkte ind i en levende historiebog, fyldt med oplevelser, kultur, og spændende historie om alt lige fra gladiatorkamp, til Peterskirken. Derudover byder rom også på sublime madoplevelser fra det populære Italienske køkken, hvor du kan få både antipasti, pizza, og lækkert skaldyr. Rom er en by der er fantastisk at besøge hele året, om sommeren er der meget varmt mens vinteren byder på 8-10 grader ofte. Ønsker du et dybere indblik i byen, kan du med fordel læse denne guide til storbyferie i rom (sponseret link). Rom er helt sikkert en storby som vi mener at alle skal, opleve på et tidspunkt i deres liv.

Budapest
I den populære ungarske hovedstad Budapest møder du dynamik, shopping oplevelser, og masser af kultur. Budapest er opdelt i to dele, den ene del hedder Buda og her finder du borghøjen med fiskerbastionen og matthiaskirken. Den anden side hedder som du nok har regnet ud Pest, og her finder du teatre, cafeer, og modebutikker. De to dele forbindes af syv broer som gør det nemt at, komme fra den ene del til den anden. Begge dele af Budapest er klart anbefalelsesværdige, og har hver sin charme. Udover de ovennævnte seværdigheder, finder du i Budapest også byparken. Her tager man af de lokale hen når de har brug for luft, og skal have lidt grønt omkring sig. I denne park kan du b.la. finde en zoologisk have, en forlystelsespark, et cirkus og en friluftsscene. Alt sammen er ting som de fleste børn elsker og er også med til at gøre Budapest til en by, hvor hele familien kan rejse til og blive underholdt. Budapest er også kendt for sine mange kurbade, som er helt i særklasse. Dette er noget som en hver der besøger byen bør prøve, da det er meget anderledes end hvad man ellers er vant til. kurbadene vil ofte befinde sig i gamle smukke bygninger, hvilket også er med til at give det endnu mere charme og gøre det endnu smukkere.

Porto
Porto er den næststørste by i Portugal og er beliggende ved Rio Douro. Byen er endnu ikke opdaget af så mange turister, og er en by man har mulighed for at opleve inden den bliver alt for turistet. Du kan i porte opleve spændende vingrotter, hvor du vil blive vist rundt og kan købe vin til gode priser. Der er i byen også mange flotte museer, som ikke koster en formue at besøgt. En af de mange transportmuligheder i Porto, er også at opleve de gamle sporvogne som kan fragte jer rundt i byen. Også finder du tæt på byen flotte strande, hvor der både er mulighed for at surfe eller blot slappe af. Også skal du ikke snyde dig selv for en lækker omgang Tapas, eller byens signatur sandwich Francesinha.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce