Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 ting at have i mente når du flytter i lejlighed

At bo til leje giver en masse frihed. En frihed man ikke får ved at eje sit ejet hus eller ejendom.

Alt det praktiske vedligeholdelse bliver lavet af udlejer eller en virksomhed som f.eks. (sponseret link) Ejendomsyd.dk som hjælper udlejningsfirmaer. Derfor er der mange der bor til leje i perioderne i ens liv, hvor man ikke helt er klar over om man skal til venstre eller højre. Når man bor til til leje er det altså nemt at trække rødderne op og gå i den retning man ønsker. Sidder man i et hus eller ejerlejlighed derimod, så skal man først til at sælge ejendommen, hvilket der også er en masse udgifter forbundet med. Med det sagt, så er der selvfølgelig en række fordele ved at eje, men det vil vi ikke komme ind på denne artikel.

I denne artikel gennemgår vi de 3 vigtigste ting at have i mente, når du man flytter ind i en ny lejebolig. Det kan nemlig vise sig at være en god ide, at være forberedt allerede inden man flytter ind.

Vær grundig til indflytnings synet

Når du har fundet en lejebolig, så skal man altid lave et indflytnings synet sammen med udlejer, hvor man bliver enige om, hvad der er af fejl og mangler, som man altså ikke skal hæfte for ved fraflytning.
Her er det vigtigt at man er grundig, og at man ikke er bleg for at påpege sig fejl eller mangler. Det kan nemlig godt være lidt akavet at gå og påpege sig fejl i en andens lejlighed, men det er bare så vigtigt at gøre det, ellers kan du potentielt komme til at hæfte for det.

Man har 14 dage efter indflytning hvor man kan finde fejl i lejligheden, og her er det vigtigt at tage gode billeder og fremsende disse til udlejer. Yderligere, så gælder det om at have datomærkning på billederne, så du kan bevise hvornår se er taget.

Påpeg dig skader med det samme

Hvis du er så uheldig at noget går i stykker i lejligheden, så er det vigtigt at du påpeger det for udlejer med det samme. Hvis det er gammelt inventar der går i stykker ved almindelig hændeligt brug, så er det udlejer der hæfter. Til gengæld, hvis du derimod ødelægger noget ved at tabe noget eller ved andet uheld, så hæfter du desværre selv for det.

Betal aldrig fraflytningsregningen hvis du er uenig

Hvis du er uenig med udlejer i den regning du har modtaget når du fraflytter lejemålet, så er det vigtigt ar du ikke blot betaler, for det er nemlig langt fra sikkert at du er forpligtet til at betale. Man er kun forpligtet til at betale for skader man har forvoldet, og almindelig slid som forekommer ved brug af lejligheden skal man ikke hæfte for. Dvs. Hvis der på regningen er punkter du mener er urimelige, så kan du tage snakken med din udlejer, og giver han sig ikke, så kan du tage fat i gratis hjælpende advokat foreninger som f.eks. Digura.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon