Annoncørbetalt indhold

Annonce: 3 ting til mandeværelset

De fleste mænd drømmer om at have det ultimative mandeværelse, hvor de kan få lidt fred fra kone og børn, og have gutterne ovre og se fodbold og drikke et par øl. Der findes selvfølgelig forskellige meninger om hvad der skal være i det perfekte mandeværelse, men der er nogle ting som de fleste kan blive enige om høre til. I denne artikel giver vi dig 3 bud, på hvad der burde være i ethvert mandeværelse, så du kan blive inspireret til at skabe dit helt eget, perfekte mandeværelse til dig og dine venner.

Fladskærmen

En ordentlig fladskærm er essentielt for ethvert mandeværelse. Det er her man kan se alle de fede film og serier, eller en god gang bold med gutterne. Størrelsen skal helst være så stor som rummet tillader, så hvis du har pladsen til det, anbefaler vi som minimum en 85 tommer skærm. Sørg også for at fladskærmen har mere end en enkelt HDMI-indgang, så du også kan tilslutte eventuelle spillekonsoler eller lydsystemer.

Anlægget

Ethvert manderum med respekt for sig selv, har også et ordentligt anlæg installeret. Der skal være mulighed for at høre musik så rent og højst som man lyster. Et ordentligt anlæg består af en god forstærker og et par ordentlige højtalere, med god bund i. Der findes ikke så mange specialbutikker som der gjorde en gang, så hvis du er på udkig efter et ordentligt anlæg, kan du eventuelt tjekke (sponseret link) Milo lyd og billede ud. Her kan du både finde en ordentlig fladskærm og et ordentlige anlæg, der kan spille hele værelset op, så du kan give den fuld luftguitar.

Baren

Et respektabelt manderum har også en tilhørende bar. Derfor bør du overveje at installere en bar i dit manderum. Det kan selvfølgelig være en dyr affære, at skulle ud og investere i en bar til sit manderum, men hvis man har hænderne skruet ordentligt på, så kan man selv skrue den samme, ved hjælp af nogle paller og træplader. Herefter slibes de skarpe hjørner væk, ligesom baren pudses med en maskine eller med sandpapir, hvorefter du maler den i de farver de gerne vil have, eller som passer ind i resten af rummet. Det kan også være at du vil male den i de samme farver som dit yndlingsfodboldhold, kun fantasien sætter grænser. Hvis du vil gå all-in, kan du også installere et fadølsanlæg. Der er ikke så dyrt som man skulle tro og du vil med garanti blive den mest populære i vennekredsen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon