cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 3 tips til dig, der overvejer at få hund: Hundenavne, opdragelse og udstyr

Er snakken over familiens middagsbord begyndt at gå på, at det kunne være dejligt at udvide familien med logrende og glad hund?
En hund er fantastisk at få ind i familien, men det er også et stort ansvar, der følger med at have en hund. Der er derfor mange ting, der bør overvejes og klares, inden I får en ny, firbenet ven inden for hjemmetss fire vægge. Nogle af de ting skal vi se nærmere på her i artiklen.
01. september 2020 kl. 11:05 Af Vuffeli

Annonce

Hvilke hundenavne kan I lide? Udvælg på forhånd dem, I bedst kan lide

Der findes masser af gode (sponseret link) hundenavne at vælge imellem. Men hvilke hundenavne skal jeres kommende hundehvalp have? Skal det være Pluto, Buster eller måske Max?

Mulighederne blandt hundenavne er mange, men det er vigtigt at vælge et af de gode hundenavne. Det skal være et hundenavn, der er godt at kalde, men det skal også være et, som alle i familien kan lide.

En god ide er, hvis I i fællesskab finder frem til de hundenavne, I bedst kan lide. Når I har fundet jeres favoritter, kan I udvælge det helt rigtige, når I har været ude at se jeres nye familiemedlem for første gang. Her vil I helt sikkert kunne fornemme, hvilket et af de valgte hundenavne der passer allerbedst.


I vil opleve, at jeres hund gør – så sæt jer for, hvordan den skal opdrages

Det er spændende, når der kommer en lille hundehvalp til. Og fordi den er så sød og uimodståelig, kan det være svært at opdrage den. Det kan for eksempel være, når jeres hund gør, at det kan blive svært at være hård og kontant.

Men en hund gør, det vil ske – og her er det vigtigt, I på forhånd har sat jer for, hvordan I vil opdrage, når jeres hund gør. For selvom det kan være svært at skælde jeres dejlige hund ud, så vil det blive nødvendigt. På den måde får I en velopdragen hund, som både I og andre vil elske at være i nærheden af.


Få købt de mest basale ting, inden jeres nye familiemedlem ankommer

Hundeseng, madskål, hundesnor – der er masser af ting, der skal købes, når familiens udvides med en dejlig hund. Det er en stor fordel, hvis du på forhånd får købt langt det meste af det, jeres nye hund har brug for.

Det vil gøre det langt nemmere at få gjort hunden tryg i de nye rammer, hvis madskål og hundeseng allerede står klar ved ankomsten. Så vil jeres hund hurtigere kunne føle sig tilrette, når den med det samme ved, hvor den kan sove, og hvor den skal spise.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce