cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: 5 Vigtige arbejdsstationer i køkkenet

Når dit køkken både er praktisk, pænt og slidstærkt, så har du en god køkkenindretning. Men hvordan opnår man dette? Specielt i et lille køkken? Det kan godt være svært, men det er aldrig umuligt. I denne artikel vil vi gå lidt i dybden med 5 vigtige arbejdsstationer du skal have i dit køkken. Har du alle 5, så har du et godt køkken, som du uden tvivl bliver glad for at bruge.
14. oktober 2021 kl. 13:42 Af Bolighuset

Køb kvalitet i køkkenet

Inden vi bevæger os videre til de 5 arbejdsstationer, så vil vi lige nævne vigtigheden af at købe kvalitet i køkkenet. Der findes mange gode virksomheder i Danmark, som sælger interiør til køkkenet af høj kvalitet. (sponseret link) Bolighuset er f.eks. et godt eksempel på en god virksomhed, der sælger et bredt udvalg af høj kvalitet.


De fem arbejdsstationer

- Tilberedningsplads
- Kogeplads
- Rengøringsplads
- Mad- og køleskabsplads
- Opbevaringsplads

1) Tilberedningsplads
Det er naturligvis vigtigt, at man har en god tilberedningsplads i køkkenet, hvor der er god plads til at tilberede mad. Det er ligesom den primære funktion af køkkenet og derfor noget der skal dedikeres god plads til.

2) Kogeplads
Det er også vigtigt, at have en god kogeplads. Et godt råd er at placere kogepladsen lige ved siden af tilberedningspladsen, så det er nemt at flytte mad frem og tilbage mellem de to pladser. Kan man også lykkedes med også at have ovnen tæt på tilberedningspladsen, så er det optimalt. Et godt tip hvis du selv skal bygge køkkenet op er, at have ovnen højere oppe end traditionelt, så det er lettere at kigge ind i den, samt at tage mad ud.

3) Rengøringsplads
Når man laver mad, så ender man også med at stå tilbage med en masse opvask. Derfor er det også vigtigt at have en god rengøringsplads, hvor man kan få vasket denne opvask. Hav gerne denne plads lige opad håndvasken, så det også bliver dejligt nemt. Det kan også være en god ide, at have et sted hvor du kan lægge opvasken til tørre.

4) Mad- og køleskabsplads
Man skal naturligvis også have en god plads til køleskabet og mad, som kan holde i lang tid i skabe. Her er den optimale plads hvis du har plads til alt hvad du skal bruge uden at det skal ligge hulter til bulter i en skuffe.

5) Opbevaringsplads
Sidst men ikke mindst, så er det altid en god ide at have så meget opbevaringsplads som muligt i køkkenet. Uden plads kan køkkenet hurtigt blive meget rodet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce