Annoncørbetalt indhold

Annonce: 6 metoder til at komme rynkerne til livs

Rynker kommer uundgåeligt med alderen, og for de fleste melder de deres ankomst allerede fra omkring 30-årsalderen. Det skyldes, at huden med tiden bliver dårligere til at binde væske og producere vigtige byggesten som f.eks. kollagen. Kollagen er med til at give fylde og elasticitet til huden, så derfor er det en vigtig faktor for at undgå rynker.

Derudover er der dårligt nyt for kvinderne. Der er nemlig noget, der tyder på, at kvinder får flere rynker, end mænd gør. Det skyldes, at kvinder har færre sved- og talgkirtler, som bidrager til at holde huden smidig.

Er man utilfreds med de små furer i sit ansigt, er der heldigvis råd for det. Der findes nemlig mange forskellige metoder, som lover at kunne stramme dit ansigt op. Vi gennemgår nogle af dem i artiklen her.

1. Botox og Filler

De nok mest anvendte rynkebehandlinger er at få sprøjtet Botox og/eller Filler ind i huden.

Botox (eller BTX) er et muskelafslappende middel, som har en udglattende effekt på rynker. Denne behandlingsform er især effektiv mod rynker i panden og ved munden og øjnene.

Filler sprøjtes ind for at binde vandet i huden og tilføre fylde. Dermed kan filler bruges forskellige steder i ansigtet som f.eks. for at give mere fylde i læberne eller få mere markerede kindben.

2. Kosmetisk akupunktur

Du kan få lavet et ikke-kirurgisk ansigtsløft ved hjælp af akupunktur, og det betegnes som et holistisk alternativ til Botox. Behandlingen lover at kunne reducere dybe rynker og furer og give dig et mere ungdommeligt og friskt udseende.

Ved denne behandling får man indført små akupunkturnåle forskellige steder i ansigtet, som skal få musklerne i ansigtet til at slappe af. Derudover lover behandlingen at kunne dræne vævet for væskeophobninger samt øge dannelsen af kollagen.

Kollagen gør huden mere elastisk og giver fylde, og netop manglende elasticitet og fylde er en stor årsag til rynker.

3. Japansk Lifting

Japansk Lifting er nok en af de mest behagelige former for rynkebehandling. Her ligger du på en massagebriks med et tæppe over dig og får en behagelig ansigtsmassage. Men det er ikke en helt almindelig ansigtsmassage, for der fokuseres især på at afspænde ansigtsmusklerne og udrense kroppen for affaldsstoffer. Det gør behandleren blandt andet ved at arbejde med nervesystemet, lymferne og kredsløbet.

Behandlingen lover at kunne opstramme huden, reducere rynker og hævelser samt give huden glød.

4. LED-lysterapi

LED-lys siges at kunne opstramme huden og reducere rynker. Behandlingen lover især at have en effekt på hud, som har været udsat for meget sollys.

Behandlingen foregår på den måde, at man ligger under en maskine, der udsender LED-lys i forskellige farver, som alle har deres egen effekt. Det røde lys fremmer cellefornyelsen og dermed kollagen, det blå lys virker beroligende på f.eks. akne, og det lilla lys mindsker porerne og booster hudfornyelsen.

5. Spis kollagen

Som det blev beskrevet længere oppe i artiklen, er hudens kollagen utroligt vigtigt, når det kommer til at undgå for mange rynker. Men da kollagenniveauet falder med alderen, kan det være nødvendigt med kollagentilskud.

Du kan enten vælge at spise din kollagen gennem maden i form af blandt andet kylling og fisk. Men du kan også vælge kollagentilskud i f.eks. pulverform.

Da kollagen kun findes i animalsk mad, kan du ikke få decideret vegansk kollagenpulver. Dog kan du få nogle tabletter, som indeholder de vigtigste byggesten for, at kroppen selv kan danne kollagen.

6. Kirurgisk ansigtsløft

Den nok mest effektive rynkebehandling er et kirurgisk ansigtsløft, men dette er også den mest drastiske løsning. Her bliver man lagt i fuld bedøvelse, og operationen tager ca. 2-3 timer. Ved hjælp af et snit omkring øret samt tre permanente tråde kan kirurgen løfte det slappe væv opad og bagtil. Til sidst placeres en tråd i halsmuskulaturen, som skal stramme vævet op.

Hvis du er nysgerrig efter at vide mere om, hvordan et kirurgisk ansigtsløft foregår, kan du besøge hjemmesiden her (sponseret link)https://plastikkirurgi.dk/ansigtsloeft/.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon