Annoncørbetalt indhold

Annonce: Alternative aktiviteter i din hverdag

Det kan være svært at finde tid til ting at lave når man har fri, især hvis man har en presset hverdag. Det er vigtigt at tage tid til at slappe af, men det er besværligt at finde tid til det, da de fleste ting foregår udenfor hjemmet. Men sådan behøver det ikke at være. Du får her 3 ideer til alternative aktiviteter som du kan lave i din hverdag.

Find din kreative side
Noget som både kan afslappe, men også stimulere hjernen, er kunst. Kunst er meget subjektivt, og kan være utrolig mange ting. Måske du er rigtig god til at tegne eller male? Eller til at brodere eller hækle? Der findes rigtig mange former for kreative aktiviteter som man let kan give sig i kast med. En tur i en hobbybutik kan måske hjælpe til at finde ud af, hvad man helst vil. Selv hvis man ikke mener at man er synderlig kreativ, kan det stadig være en god idé at udfordre den kreative side ind imellem, da det er rigtig godt for hjernen. Ingen siger at man behøver at være Picasso i første forsøg, men så længe man hygger sig virker det.

Sport i hjemmet
Det er ingen hemmelighed at det er rigtig sundt at dyrke sport. Men at finde tid, sted, og derudover en sport man kan lide, kan være besværligt. Men hvad hvis sporten var hjemme hos dig? Det er måske heller ikke altid at man har overskuddet til at dyrke de mest krævende sportsgrene, men der findes alternativer. Den bedste er (sponseret link) bordtennis. Reglerne er simple, selve spillet er simpelt, og det kræver ikke helt det samme som de lidt mere populære sportsgrene, men man får stadig bevæget sig, og brugt kroppen. Måske der er noget plads i den halvtomme garage, hvor der kan være plads til et bordtennisbord? Eller måske ude i haven? Der er mulighed for både indendørs og udendørsborde, alt efter behov. Bordtennis er en simpel og sjov måde at bevæge sig på, og det er generelt et sikkert hit.

Afslapning for hjernen
Hvis kreativitet eller sport ikke lige er dig, er der altid andre måder at slappe af på. En god bog er en rig mulighed for at slappe af. De fleste forbinder læsning med en dyne og måske en varm kop kaffe; ren hygge. Der findes en million forskellige bøger, så der er garanti for, at du kan finde noget at du kan lide. Med mange forskellige genre, er der mange forskellige muligheder. Det vigtigste er at du læser en bog som du har valgt, fordi du synes den er spændende. Det er afslapning for hjernen, men samtidig holder man den også lidt i gang, og forbedre den lidt kapitel for kapitel.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon