Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bliv klar til ferie i udlandet

De fleste glæder sig hele året til ferie. På ferie kan man komme væk fra hverdagen, og komme til at tænke på andre ting. Ens ferie kan foregå i et sommerhus ikke langt væk, men mange vælger at tage sydpå, for at holde en velfortjent ferie. Det kan enten være en bilferie med campingvognen bag på, eller hvor man skal bo i mobilhome eller på hotel. Også flyrejser og specielt afbudsrejser er også en meget populær rejseform, da det er både hurtigt og billigt. Man kan også vælge at tage en bus eller tog til sin feriedestination. Fordelen ved dette er, at man ikke selv skal betale for brændstoffet og ruten er fundet. Det vil sige man bare kan læne sig tilbage og slappe af hele turen.

Rejse med fly eller bilferie?

Man kan både tage på ferie i bil og med en flyver. Fordelene ved at vælge bilferie frem for en flyrejse er, at man har mulighed for at være mere spontan. Når man tager på bilferie har man altid en bil til rådighed, så man kan tage lige de steder hen, som man har lyst til. Man behøver altså ikke at skulle tage hensyn til metroer og togplaner mens man er på ferie. Dog vil turen til selve landet gå en del hurtigere, når man tager en flyvemaskine. Prisen for flyrejser er også en del dyrere, og der er risiko for, at afgangen kan bliver aflyst.

Tips til udlandsferie

For det første er der flere ting, der er vigtige at huske, inden man tager til udlandet på ferie. Dette er blandt andet pas, flybilletterne, ens blå sygesikringskort og rejseforsikring. Det blå sygesikringskort giver en ret til lægebehandling og hospitalsbehandling på samme niveau, som de andre indbyggere i det land, du rejser til. Det blå kort dækker dog ikke over alle udgifter i forhold til hjemtransport og sygetransport, hvis dette bliver nødvendigt. Rejser man til lande, hvor det blå sygesikringskort ikke dækker, skal man have en rejseforsikring, som kan dækker over de eventuelle udgifter, der er ved behandlinger.

Billige flyrejser

Der er flere ting, man kan gøre for at sikre en billig flyrejser. Det er især blevet populært at vælge (sponseret link) Afbudsrejser, fordi de er så meget billigere. En afbudsrejse er rejser, som allerede har været bestilt men efterfølgende aflyst. Det vil sige at der både er blevet bestilt et fly og hotel, som de andre rejsende har måtte aflyse. Dette efterlader tomme pladser på flyet og tomme værelser på hotellet, som bureauet meget gerne vil have fuldt ud. På grund af, at rejse datoerne for det meste ligger indenfor meget kort tid, er rejsen meget billig.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon