cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Bliv klar til ferie i udlandet

De fleste glæder sig hele året til ferie. På ferie kan man komme væk fra hverdagen, og komme til at tænke på andre ting. Ens ferie kan foregå i et sommerhus ikke langt væk, men mange vælger at tage sydpå, for at holde en velfortjent ferie. Det kan enten være en bilferie med campingvognen bag på, eller hvor man skal bo i mobilhome eller på hotel. Også flyrejser og specielt afbudsrejser er også en meget populær rejseform, da det er både hurtigt og billigt. Man kan også vælge at tage en bus eller tog til sin feriedestination. Fordelen ved dette er, at man ikke selv skal betale for brændstoffet og ruten er fundet. Det vil sige man bare kan læne sig tilbage og slappe af hele turen.
12. august 2021 kl. 09:59 Af Rejsepriser

Rejse med fly eller bilferie?

Man kan både tage på ferie i bil og med en flyver. Fordelene ved at vælge bilferie frem for en flyrejse er, at man har mulighed for at være mere spontan. Når man tager på bilferie har man altid en bil til rådighed, så man kan tage lige de steder hen, som man har lyst til. Man behøver altså ikke at skulle tage hensyn til metroer og togplaner mens man er på ferie. Dog vil turen til selve landet gå en del hurtigere, når man tager en flyvemaskine. Prisen for flyrejser er også en del dyrere, og der er risiko for, at afgangen kan bliver aflyst.


Tips til udlandsferie

For det første er der flere ting, der er vigtige at huske, inden man tager til udlandet på ferie. Dette er blandt andet pas, flybilletterne, ens blå sygesikringskort og rejseforsikring. Det blå sygesikringskort giver en ret til lægebehandling og hospitalsbehandling på samme niveau, som de andre indbyggere i det land, du rejser til. Det blå kort dækker dog ikke over alle udgifter i forhold til hjemtransport og sygetransport, hvis dette bliver nødvendigt. Rejser man til lande, hvor det blå sygesikringskort ikke dækker, skal man have en rejseforsikring, som kan dækker over de eventuelle udgifter, der er ved behandlinger.


Billige flyrejser

Der er flere ting, man kan gøre for at sikre en billig flyrejser. Det er især blevet populært at vælge (sponseret link) Afbudsrejser, fordi de er så meget billigere. En afbudsrejse er rejser, som allerede har været bestilt men efterfølgende aflyst. Det vil sige at der både er blevet bestilt et fly og hotel, som de andre rejsende har måtte aflyse. Dette efterlader tomme pladser på flyet og tomme værelser på hotellet, som bureauet meget gerne vil have fuldt ud. På grund af, at rejse datoerne for det meste ligger indenfor meget kort tid, er rejsen meget billig.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce