cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Boligmarkedet i Sønderjylland oplever stor vækst

Ordet ”finanskrise” er blevet et frygtet, næsten unævneligt ord indenfor rigtig mange brancher. Krisens indtog i 2008 satte sine tydelige spor hos omsætningen i alle de danske virksomheder - og ikke mindst det danske boligmarked lå helt øde hen. Krisen var en bombe under den danske ejendomsmæglerbranche, og i en lang periode var det stort set umuligt at få solgt sit hus. Dette er heldigvis ikke tilfældet længere, og boligmarkedet har virkelig fået vind i sejlene. De større byer har i mange år haft fremgang, og i de senere år er også landområderne kommet med på fremgangsbølgen - dette viser sig f.eks. ved et særdeles godt boligmarked i Sønderjylland. Boligmarkedet er kommet på ret køl, og derfor kan både køb og salg vise sig at være en god forretning i øjeblikket.
27. juni 2019 kl. 09:28 Af Mikkelsens Ejensomskontor

Annonce

Det perfekte hus til den perfekte pris
Alle mennesker, der er på boligjagt, leder med lys og lygte efter det helt perfekte hus på den helt perfekte location. Det perfekte hus er dog ikke altid indenfor rækkevidde, og derfor drejer det sig i højere grad om at lede efter det perfekte hus til den perfekte pris. Meget ofte er man nødt til at gå lidt på kompromis med sine ønsker for at nå i mål med et boligkøb, men hvis man tager et godt kig hos en (sponseret link) ejendomsmægler i Sønderjylland, så er der virkelig mange husperler til en fornuftig pris. Markedet er i støt og stigende vækst, men det betyder ikke, at husene er urealistisk dyre, og med den rette ejendomsmægler på din side er boligjagten meget lettere.

Stor efterspørgsel får priserne til at stige
Efter mere end et årti med lav efterspørgsel på huse i det sønderjyske, så er der nu igen kommet stort fokus på huse i netop dette område. Der er stor efterspørgsel efter lidt større huse, der har plads til hele familien, og en ejendomsmægler i Sønderjylland vil typisk kunne tilbyde mange flere kvadratmeter til en meget bedre pris, end hans kollegaer i f.eks. Aarhus eller Odense. Danskernes pendlerlyst er stigende, og rigtig mange er villige til at bytte storbyens stress og jag ud med lidt mere landlig idyl - også selvom de skal pendle til og fra arbejde i de større byer. Der er med andre ord stor efterspørgsel på huse i Sønderjylland, og hvis du står foran et snarligt salg, så er der gode muligheder for en højere pris.


Lad din lokale ejendomsmægler vurdere dit hus
Lokale ejendomsmæglere er meget ofte en god løsning, hvis man står foran at skulle sælge sit hus. En lokal mægler har et meget større kendskab til lokalområdet, og dette kendskab giver et effektivt våben i værktøjskassen, når den rette køber skal findes. Alle spørgsmål omkring områdets karakter og faciliteter kan besvares uden problemer, og en lokal ejendomsmægler har fingeren på pulsen i forhold til en reel vurdering. Bor du derfor i Sønderjylland, så besøg din lokale ejendomsmægler i Sønderjylland, hvis du står foran et hussalg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Dansk Folkeparti synker stadig. 22. januar 2020 kl. 05.18

AF: FREDDI HANSEN

Varmeforsyning i spredt bebyggelse 20. januar 2020 kl. 15.29

AF: JOHN WENNERWALD

Au pair-ordningen til eftersyn 19. januar 2020 kl. 22.57

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's svanesang. 19. januar 2020 kl. 13.30

AF: LEIF A. JENSEN

Når der penge i at snakke… 19. januar 2020 kl. 00.37

AF: BJARKE ROSENKILDE

Den Konservative Khader og… 17. januar 2020 kl. 21.45

Annonce