Annoncørbetalt indhold

Annonce: Bryg din kaffe hurtigt og enkelt

Lysten til kaffe melder sig hurtigt om morgenen. Måske er det endda det første, du tænker på, når du står op. Tålmodigheden er derfor ikke altid til at vente på, at din gode, gamle kaffemaskine har brygget en kande klar til dig. Hvis du hellere vil have din kop klar med det samme, så klarer Senseo opgaven for dig. Læs videre og bliv fristet.

Medmindre du er typen, der springer ud af sengen, morgenfrisk og energisk, så er morgenen noget, du kæmper dig igennem. Derfor er morgenkaffen også et vigtigt ritual for dig, inden du tager videre på arbejde. Men på det sidste er din gamle kaffemaskine måske begyndt at hakke lidt i det. Måske smager kaffen heller ikke så godt, som den plejede at gøre.

Hvis din kaffemaskine brygger på sidste kop, så bør du overveje en kaffemaskine fra (sponseret link) Senseo. Her kan du få en kop dampende, velsmagende kaffe på ingen tid uden noget som helst besvær. Du fylder vand på, lægger kaffepuden på plads og trykker på en knap. Vupti, så står du med en kop i hånden. Ønsker du at starte dagen hurtigt og effektivt, så er det Senseo, du skal alliere dig med.

Noget for enhver smag

Hvad er du mest til? Sort kaffe? Der er selvfølgelig noget magisk over at sidde med en kop sort kaffe i hånden. Særligt hvis du virkelig har tiden til at nyde den. En god kop kaffe er nemlig ikke bare en opkvikkende drik, det er en tilstand, en stilhed, eller måske endda et afbræk fra alt andet. Derfor har kaffen også noget helligt over sig, og det er den følelse, som Senseo ønsker at give dig.

Det gælder også, hvis du ikke er til sort kaffe. For der findes nemlig masser af smagsvarianter, du kan få med en kaffemaskine fra Senseo. En cappuccino er ikke så let at lave uden det rigtige udstyr, det samme gælder for en café latte. Men med Senseo skal du bare trykke på en knap, og så har du en kop af din fortrukne kaffevariant, lige når du vil have det.

Kaffe er måske mest en morgen- og middagsdrik, men med en kop varm kakao kan du tænde op for Senseo om aftenen også. Det betyder, at der også er noget til den søde tand, der elsker aftenhygge. Og når vinteren trænger sig på, og vinden rusker i vinduerne, så er der intet bedre end en kop varm kakao, inden man smutter i seng.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon