cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Budget er vejen til en god privatøkonomi

Flere danskere oplever problemer med økonomien, og det har gjort, at programmer som Luksusfælden er blevet utroligt populært.
03. juli 2018 kl. 12:06 Af Annonce

Her lærer man om, hvordan man altid kan komme tilbage i livet, selvom man skylder mange penge. Der er altid en vej ud, og den vej hedder budget.

Budget er for alle
Tidligere privatrådgiver Charlotte Nørdgaard fra Pengeinfo.dk (sponseret link) giver gode råd til danskere om deres privatøkonomi. En ting der er godt for alle er, at man har et budget, som man overholder. Igennem sit arbejde som privatrådgiver har hun oplevet mange med rod i økonomien men med et simpelt budget, er de kommet tilbage på rette spor.
Men et privatbudget er for alle personer. Rig som fattig og for dem, som skylder mange penge, og dem som ikke skylder nogle penge. I sidste ende handler det om, at man finder ud af, hvor mange penge man skal bruge og så tager man den derfra.
Et sundt princip er, at du bruger 70-80 procent og sparer resten op. Hvis du har gæld kan du tilbagebetale det og dermed komme tilbage i livet.
Det kræver store ændringer i livet, hvis du skal tilbagebetale en stor gæld. I programmet Luksusfælden oplever man, hvordan de lægger et stramt budget. Programmet stopper der, hvor det svære arbejde begynder. Men mange er kommet videre i deres liv, efter de stoppede i Luksusfælden (sponseret link).
Hvis du allerede har penge, er det en god idé at spare op til din pension eller til nogle af de større ting i livet. F.eks. er det en god ide at lægge et budget til næste rejse, så du allerede ved, om pengene er der.

Pengeproblemer skaber ulykke
Det er muligt, at penge ikke i sig selv gør dig ulykkelig. Men de fleste mennesker bliver ulykkelige, når de ikke har nogle penge, og mange familier går i stykker, fordi de ikke har nogle penge.
Et budget er derfor for hele familiens skyld. Det kan godt være, at det gør, at du ikke kan købe den seneste nye computer til dit barn, men i sidste ende vil dit barn nok hellere have, at mor og far er sammen.
Hvis man skulle lære en ting i skolen, så var det helt klart, hvordan man lægger et budget og overholder det. Det vil gøre, at vi ikke ville ende i mange af de økonomiske problemer, som mange ender i.
Hvis du ikke allerede har et budget, så håber jeg, at denne artikel får dig til at lave et i dag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce