cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Budgetvenlig pleje til en tør vinterhud

Huden er, som bekendt, vores største organ, og på mange måder et af de mest udsatte i og med at den udsættes for direkte kontakt med diverse materialer, sollys og kulde og temperaturskift i det hele taget. Huden er ikke blot kroppens hylster men fungerer ofte også som kroppens spejl, som afslører hvordan vi har det.
Derfor er det en god idé at pleje sin hud og vurdere den mod sommerens- såvel som vinterens forhold.
28. november 2018 kl. 15:28 Af Visibility.guru

Når blæsten bliver kold og luften tør, reagerer de flestes hud med at blive tør i større eller mindre grad. Nogle har sensitiv hud og tåler ikke parfume og tilsætningsstoffer i deres kropsplejeprodukter, mens andre ikke umiddelbart mærker nogen negativ reaktion på dette. Det er dog en god idé altid at vælge milde og naturlige produkter, da det er værd at overveje at kroppen optager det, man smører på den.

Et hit hos mange er en simpel ting som mandelolie. Det er både billigt, kan bruges universelt og er sågar spiseligt om man vil, så her er der ingen fare for at give kroppen noget, den ikke tåler - medmindre den ikke tåler lige præcis mandler selvfølgelig.
Faktisk er det udover kulde, ofte hyppig udsættelse for bruserens varme vand, som gør at vores hud udtørrer, da vand fjerner hudens naturlige fedtlag. Derfor er kombinationen af minimal tid under den varme bruser og mandelolie efter badet rigtig god.

Bliver huden så tør henover vinteren at mandelolie ikke er nok, kan man med fordel benytte sig af en federe creme. I diverse helse- og skønhedspleje-butikker findes heldigvis store udvalg af fede cremer uden parabener, og der er ofte også gode tilbud(sponseret link) at finde på nettet.

Tørbørstning er ligeledes en populær måde at holde huden sund på. Fordelene ved tørbørstning er blandt andet at man fjerne de døde hudceller, sætter gang i blodomløbet og dermed hjælper kroppen med at udskille affaldsstoffer. For at tørbørste skal man blot bruge en god børste til formålet, og slipper derfor for løbende udgifter for at holde dette ved lige.

Vi ønsker dig og din hud en dejlig vinter!KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce