cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Danmarks deltagelse ved EM 2021

De fleste kan huske året 1992 på, at Danmark trods alle odds vandt EM. Selvom det snart er 30 år siden, så er Danmark igen kvalificeret til dette års EM, og er endda favoritter til at gå videre fra deres gruppe B. De skal spille i Parken i København til Juni. Der vil derfor være rig mulighed for stor opbakning fra danskerne, samt høje forventninger til landsholdets præsentation. Danmark skal spille mod Finland, Belgien og Rusland i København.
14. juni 2021 kl. 11:59 Af Henvisningskode

Danmark er landet i drømme gruppen

Danmark er landet i gruppe med Finland, Rusland og Belgien i gruppe B. I denne gruppe er Danmark sammen med Belgien de to favoritter til at gå videre til ottendedelsfinalen. Danmark har en fordel idet de spiller på hjemmebane. Man kan derfor håbe, at Danmark er i stand til at hive hele sejren med hjem ligesom ved EM i 92’. Man kan også se resten af (sponseret link) kampprogram em 2021, hvis man er interesseret i at se de andre nationers kampe. Mesterskabet starter d. 11. juni. Der er i alt 24 hold, og der vil i alt blive spillet 51 kampe.


Danmarks hårdeste modstander - Belgien

Det antages, at kampen mellem Danmark og Belgien vil blive den mest spændende i gruppen, da de jo begge er favoritter til at vinde puljen. Dog har Belgiens hold i nyere tid til tider skuffet, efter de valgte at fokusere mere på teknisk dygtige spillere frem for fysisk stærke spillere. Ved EM i 2016, blev det også til en smule skuffende præsentation fra Belgien. Belgien tabte 3-1 til Wales i kvartfinalen. Dog blev dette udlignet, da de vandt bronzemedaljen ved VM i Rusland i 2018. Danmark er dog favorit til at vinde kampen mod både Rusland og Finland. Det formodes altså, at Danmark vil gå videre enten som nummer 1 eller 2 i gruppen.


Favoritter i andre grupper

England, som også er favorit til at vinde hele mesterskabet, er endt i gruppe D sammen med Kroatien, Skotland og Tjekkiet. I denne gruppe er Englands største konkurrent Kroatien, der er favorit til andenpladsen i gruppen. Denne gruppes kampe vil blive spillet i London og Glasgow. Den mest spændende gruppe kommer nok til at være gruppe F, som består af landene Ungarn, Portugal, Frankrig og Tyskland. Her er Frenkrig, Tyskland og Portugal alle tre favoritter til at gå videre, hvilket betyder, at kampene formodentligt vil blive meget lige, samt at kampen for at blive de to bedste i gruppen vil blive hård. Kampene vil blive spillet i München og Budapest.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce