cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: De grå køkkener dominerer de danske hjem

Før i tiden var det de meget hvide og meget stilrene køkkener fyldt med blanke overfalder, der dominerede i de danske hjem. Sådan er det dog langt fra længere. Der ses nemlig en ny tendens inden for design i de danske køkkener. Her er der tale om den grå farve, som er begyndt at dominere. Og det kan der være flere gode grunde til. For det første er det en farve, der går i tråd med den naturlighed og de meget rå materialer, der efterhånden også vinder indtog. Her er der tale om materialer som for eksempel træ og beton. Derudover er det en farve, der giver en smule farve i modsætning til den helt hvide, og derfor kan de grå køkkener give et godt spil i et normalt køkken.
03. september 2019 kl. 08:34 Af Aubo

Annonce

Farven der aldrig forgår
Den grå farve er heldigvis mulig at integrere i de fleste danske køkkener, og derfor er det også en farve, som det er muligt at få til at gå i tråd med næsten enhver indretning i et hjem. Det betyder, at det aldrig er en farve, der vil synes for bastant, og det er muligt at sammensætte den med lige præcis den stil, du drømmer om. Og skifter du stil, så vil den grå farve stadig kunne leve videre.

Find et gråt køkken fra AUBO
Er det noget, som du synes, der lyder interessant? Og vil du gerne se de mange gode muligheder, som der byder sig for dig med modeller inden for grå køkkener, så kan det være, at du bør tage et kig online på et (sponseret link) gråt køkken fra AUBO. Her finder du nemlig et meget stort udvalg, og derfor er det helt sikkert for dig at finde en model, der vil passe ind i dit hjem.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce