cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Derfor skal du vælge sneakers

Det danske skomarked byder på en række forskellige typer af sko, og her er det især skotypen sneakers, der har været særlig populær gennem den seneste årrække.
11. september 2018 kl. 13:55 Af Coolsneakers.dk

Annonce

Historisk set har den populære skotype været beregnet til sport og fysisk aktivitet, men med tiden er sneakers også blevet attraktiv inden for modebranchen - og det har blandt mange danskere skabt et behov for altid at være opdateret på den nyeste sneaker release (sponseret link).
I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad der lige nu er populært inden for sneakers, hvordan du kan skille dig ekstra ud, og hvorfor du skal vælge sneakers frem for andre skotyper.

Du kender vel Nike
De fleste danskere kender den amerikanske gigant Nike, der har produceret sportstøj gennem årtier. Mange sneakers-elskere har Nike som deres favoritmærke, og det er da heller ikke uden grund, at den amerikanske producent har haft enorm succes med især sneakers gennem tiden. Den tidløse Air Max-model, der findes i en række forskellige årgange, anses af mange som den mest ikoniske sneaker nogensinde.
Helt tilbage i 1987 blev den første Air Max-model præsenteret, og knap 20 år senere nyder den fortsat enorm popularitet. Der bliver hele tiden lanceret nye versioner af Air Max-modellen, og gennem sommeren 2018 præsenteres vi for en række nye Air Max-lanceringer, der blandt andet byder på Nike Air Max 1 Premium Desert Camo.
Hvis du kan lide sneakers, er du ganske enkelt nødt til at eje minimum et par fra Nike. Det amerikanske brand er særdeles produktive og lancerer så mange sko årligt, at det kan være besværligt at følge med og holde sig opdateret. Det skal naturligvis kun ses som en fordel, og det giver dig i sidste ende muligheden for at finde de ideelle sneakers til din stil og dit behov.

… Og Adidas
På samme fod som Nike er Adidas en gigant inden for sportsudstyr. Og Adidas har gennem en lang årrække beriget verden med nyskabende designs og revolutionerende nye teknologier. Modsat Nike, som altid har været kendt for modebevidste sneakers, har Adidas gennem tiden haft stor succes med mindre modebevidste sneakers. Til gengæld byder det tyske brand på banebrydende teknologier som eksempelvis boost-stødabsorberingsteknologien, der siden introduceringen i 2013 har solgt for enorme summer på verdensplan. Boost-teknologien er fortsat integreret i en række af Adidas’ nye modeller, og i fremtiden får vi muligvis nye teknologier at se fra giganten.

Én gang sneakers, altid sneakers
Når først du har vænnet dig til sneakers, kan du næsten ikke få dine fødder til at gå i andet. Den store fordel ved sneakers er, at de er særdeles praktiske. Du kan nemlig benytte dem året rundt, og så matcher de ganske enkelt størstedelen af det, du har i garderoben. Sneakers findes naturligvis til forskellige anledninger og behov, men de fleste sneakers går til både et par rå jeans, pæne habitbukser eller en finere nederdel.
Flere celebrities, som eksempelvis rappere og musikere, har flere gange samarbejdet med nogle af giganterne om en style. Blandt andet har Nike haft enorm succes ved at samarbejde med en række forskellige rappere, der har fået lov til at designe en model, som senere er blevet lanceret.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Ulovlighed efterfølges 16. juni 2019 kl. 21.49

AF: MARTIN WOUTERS

at lukke broen 15. juni 2019 kl. 15.15

AF: MARTIN WOUTERS

så bruge kommune igen… 11. juni 2019 kl. 12.05

AF: JOHN WENNERWALD

Nu skal der arbejdes 09. juni 2019 kl. 22.03

AF: MARTIN WOUTERS

18,5 mill. i minus KUN på… 05. juni 2019 kl. 13.49

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Dansk Folkeparti og Radikale 03. juni 2019 kl. 20.21

Annonce