Annoncørbetalt indhold

Annonce: Derfor skal du vælge sneakers

Det danske skomarked byder på en række forskellige typer af sko, og her er det især skotypen sneakers, der har været særlig populær gennem den seneste årrække.

Historisk set har den populære skotype været beregnet til sport og fysisk aktivitet, men med tiden er sneakers også blevet attraktiv inden for modebranchen - og det har blandt mange danskere skabt et behov for altid at være opdateret på den nyeste sneaker release (sponseret link).
I denne artikel kigger vi nærmere på, hvad der lige nu er populært inden for sneakers, hvordan du kan skille dig ekstra ud, og hvorfor du skal vælge sneakers frem for andre skotyper.

Du kender vel Nike
De fleste danskere kender den amerikanske gigant Nike, der har produceret sportstøj gennem årtier. Mange sneakers-elskere har Nike som deres favoritmærke, og det er da heller ikke uden grund, at den amerikanske producent har haft enorm succes med især sneakers gennem tiden. Den tidløse Air Max-model, der findes i en række forskellige årgange, anses af mange som den mest ikoniske sneaker nogensinde.
Helt tilbage i 1987 blev den første Air Max-model præsenteret, og knap 20 år senere nyder den fortsat enorm popularitet. Der bliver hele tiden lanceret nye versioner af Air Max-modellen, og gennem sommeren 2018 præsenteres vi for en række nye Air Max-lanceringer, der blandt andet byder på Nike Air Max 1 Premium Desert Camo.
Hvis du kan lide sneakers, er du ganske enkelt nødt til at eje minimum et par fra Nike. Det amerikanske brand er særdeles produktive og lancerer så mange sko årligt, at det kan være besværligt at følge med og holde sig opdateret. Det skal naturligvis kun ses som en fordel, og det giver dig i sidste ende muligheden for at finde de ideelle sneakers til din stil og dit behov.

… Og Adidas
På samme fod som Nike er Adidas en gigant inden for sportsudstyr. Og Adidas har gennem en lang årrække beriget verden med nyskabende designs og revolutionerende nye teknologier. Modsat Nike, som altid har været kendt for modebevidste sneakers, har Adidas gennem tiden haft stor succes med mindre modebevidste sneakers. Til gengæld byder det tyske brand på banebrydende teknologier som eksempelvis boost-stødabsorberingsteknologien, der siden introduceringen i 2013 har solgt for enorme summer på verdensplan. Boost-teknologien er fortsat integreret i en række af Adidas’ nye modeller, og i fremtiden får vi muligvis nye teknologier at se fra giganten.

Én gang sneakers, altid sneakers
Når først du har vænnet dig til sneakers, kan du næsten ikke få dine fødder til at gå i andet. Den store fordel ved sneakers er, at de er særdeles praktiske. Du kan nemlig benytte dem året rundt, og så matcher de ganske enkelt størstedelen af det, du har i garderoben. Sneakers findes naturligvis til forskellige anledninger og behov, men de fleste sneakers går til både et par rå jeans, pæne habitbukser eller en finere nederdel.
Flere celebrities, som eksempelvis rappere og musikere, har flere gange samarbejdet med nogle af giganterne om en style. Blandt andet har Nike haft enorm succes ved at samarbejde med en række forskellige rappere, der har fået lov til at designe en model, som senere er blevet lanceret.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • coolsneakers-ann