Annoncørbetalt indhold

Annonce: "Derzhi Balans": En ny international sports- og kulturfestival i Rusland

Den holder en perfekt balance mellem kunst og sport.

Den Første Internationale Sports- og Kulturfestival afvikles i den lille landsby Nickel på grænsen mellem Rusland og Norge. Festivalens russiske navn afspejler ånden i og formålet med festivalen: "Derzhi Balans", der betyder "hold balancen". Den er et eksempel på mulighederne for at kombinere grundlæggende livsområder såsom sport, kunst og uddannelse. Festivalen finder sted 11.-19. august 2018.

Hovedarrangørerne er Den Russiske Sejlunion og fonden "Zhivaya Classica", der er kendt for sin fremme af russisk litteratur på verdensplan og blandt unge mennesker.

Der er gratis adgang til festivalen, hvis deltagere består af internationalt anerkendte atleter, olympiske medaljevindere, forfattere og kunstnere, som deltagere i festivalprogrammets mere end 80 sports- og kulturaktiviteter. Programmets hovedpunkter omfatter en filmfestival, sejlsport og konkurrencer i SUP (stand-up paddleboarding), utallige netværksmuligheder, seminarer og fritidsaktiviteter.

Virksomheden Nornickel er hovedsponsor for festivalen. Virksomheden arbejder med globale mål vedrørende økologi. Virksomhedens aktiviteter, udvinding og smeltning af nikkel og palladium, medvirker uundgåeligt til forurening. Ved udgangen af 2016 var det imidlertid lykkedes virksomheden at nedbringe de skadelige udledninger med 35.000 tons pr. år. Virksomhedens indsats er anerkendt og påskønnet af internationale økologiske myndigheder.

Festivalen udgør et stort skridt mod forbedring af Ruslands nordlige områder ved at tiltrække turister og tilskynde lokale virksomheder til vækst og tilbyder services i verdensklasse til gæster og deltagere.
Festivalen er åben for gæster fra forskellige lande, som kan kombinere sports- og fritidsaktiviteter, lære om russisk kultur og opleve landets naturlige skønhed.

En af de største naturattraktioner er naturparken Pasvic, der ligger i dalen mellem Norge og Rusland. Parken består af taiga- og tundraskove, dale, søer og floder samt et blandet dyreliv fra bjergområder og det nordlige Rusland.
Festivalens gæster kan nyde en bred vifte af sports- og kulturaktiviteter og får en chance for at besøge turistattraktioner i de omkringliggende områder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • prnews-ann-17-08-2018