Annoncørbetalt indhold

Annonce: Dette outfit er sommerens herremode

Poloshirts og shorts er en nærmest blevet en dansk klassiker hjemme i haven eller til grillaftenerne hos vennerne. Vi viser her fem gode eksempler på sommerens kombinationer.

Det kan ofte blive for afslappet med et par shorts og en T-shirt til fest eller grillaften. Men så kan du jo finde en poloshirt i stedet og gøre din påklædning lidt mindre afslappet og lidt mere festlig eller formel. Poloshirts minder nemlig lidt om skjorten med dens halskrave og knapper. Så hvis du skal gå afslappet og formelt klædt,kan du med rette kombinere en fed poloshirt med nogle skarpe shorts.

Farver er vigtige, og det er et gennemgående træk i vores anbefalinger. Prøv så vidt muligt at sætte nuancer sammen - f.eks. en blå poloshirt med et par lyseblå shorts. Det handler om at prøve sig frem.

Vi har fundet fem kombinationer af dette sæt, der får dig til at se skarp ud hele dagen. Alle anbefalede (sponseret link) poloshirts kan fås hos Tøjeksperten.


1. Denim shorts sammen med en mønstret poloshirt

Det er en moderne polo fra Lindbergh. Mønstret og med broderet logo på venstre bryst. Knappestolpe med to knapper til at give luft. Poloshirten er slim fit, så den sidder tættere til kroppen end ved det normale regular fit. Du kan style den sammen med disse fede denim shorts fra Gabba.


2. Et par røde chino shorts og en pastelfarvet poloshirt fra Gant

Klassisk polo fra Gant med en skarp pastelfarve. Den kommer med to knapper og et småt broderet logo, som forstærker den ensfarvede pastel.

Du føler dig klar på et at give den gas med denne glade og sommerlige farve. Og sammen med disse røde shorts fra Morgan er du endnu mere klar til at give dit gode humør videre til andre omkring dig.

3. Et par afslappede Junk De Luxe shorts med en simpel blå Bison poloshirt

Enkel polo fra Bison. Mønstret og med broderet logo på venstre side af brystet. Normal pasform, som ikke er for stram og giver god bevægelsesfrihed. Prøv den med et par afslappede grå og grønne farvede shorts. Det er et behageligt, afdæmpet sæt, som holder dig skarp hele dagen.


4. Et par sandfarvede shorts sammen med en mønstret Bison poloshirt

Mønstret poloshirt fra Bison i 100% bomuld. Knappestolpe med tre knapper. Hvis du ser godt efter så kommer hver knap i forskellige farver. Denne poloshirt har derfor lidt ekstra over sig. Prøv den på en varm sommerdag sammen med et par sandfarvede herreshorts fra Camel.

5. Et par mintgrønne shorts til en lyseblå Tommy Hilfiger poloshirt

Den ensfarvede Tommy Hilfiger poloshirt er et tidsløst stykke tøj. Den har det ikoniske logo broderet på brystet, som giver dig autoritet. Denne klassiske polo giver dig altså stil, du kan derudover prøve den sammen med et par mintgrønne chino shorts, så de lyse toner fra poloshirten står i kontrast til dine shorts.

Hvis du har lyst til at prøve de nye shorts og poloshirts i 2019 og få gode råd med på vejen, så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon