Annoncørbetalt indhold

Annonce: Digitalisering af advokatbranchen

Mange forbinder advokater som værende konservative og fremmedgjorte overfor alt, der bare rimer på ”digitalisering”. Ligeledes forbinder mange advokater med at være ekstremt dyre i drift. Virkeligheden er dog en helt anden. Digitaliseringen har nemlig ændret advokatbranchen. Dette har både indflydelse på, hvad det koster at hyre en advokat – og hvor let det er at samarbejde. Læs hvad digitaliseringen af advokatbranchen har af betydning for dig.

Advokatfirmaer overrasker
Man skal ikke længere tro, at advokater er konservative. Særligt advokater i storbyer såsom København, Århus og Aalborg (sponseret link) er med på trenden. Flere advokatfirmaer kalder sig endda for ”digitale advokatkontorer”. Et sådant advokatfirma arbejder innovativt. De gør nemlig brug af alle de fordele og muligheder, som den digitale tid har bragt med sig. Det betyder blandt andet, at en advokat kan arbejde billigt, hurtigt, effektivt og landsdækkende.

Dette betyder det for dig
Mange har den opfattelse, at advokater er grådige og dyre i drift. I takt med digitaliseringen er der dog kommet hårdere konkurrence på markedet. Det betyder, at advokaterne indbyrdes presser hinanden ned i pris. Derudover er mange af ydelserne digitalt automatiserede, så du hurtigt selv kan danne dig et overblik - og indgå i samarbejdet på en effektiv måde.

Digitaliseringen betyder, at advokaterne sparer tid på ”papirarbejdet” og transport, og de kan derfor yde samme service på mindre tid – og til færre penge.

Dette betyder dog ikke, at samarbejdet bliver helt upersonligt. Flere af de såkaldte ”digitale advokatfirmaer” lægger nemlig en ekstra stor indsats i at være tilgængelig på mail, telefon og live chat. Nogle kommer også gerne ud til kunderne, hvis kunden finder det bedst.

Derfor er advokaterne billigere
Det er primært den sparede tid, der er årsag til, at advokatfirmaer kan arbejde billigere. Derudover har digitaliseringen dog også betydet, at det er langt lettere at sammenligne priser over nettet. Dette har i sig selv også betydet, at advokater er pressede på pris. På den måde kan man sige, at digitaliseringen (og dét, at kunderne er så meget på nettet), har medført, at advokaterne er nødt til at automatisere mange ydelser – for at deres priser overhovedet skal kunne give mening.

Hvad kan man få hjælp til?
Det er meget forskelligt, hvilke advokatydelser man kan få digitalt. Det spænder mellem alt fra privatydelser, bolighandler, selskabsstiftelser og erhvervsydelser.
NEMADVOKAT er et eksempel på et digitalt advokatfirma, der har formået at optimere arbejdsgange og ydelser, så den samme service inden digitaliseringen er fastholdt (om end endnu bedre), end den var før. Man skal ikke lade sig afskrække ved tanken om, at det meste foregår digitalt. Mange advokater har været ekstremt dygtige til at lave løsninger, som selv personer med mindst flair for det digitale kan håndtere.

Konklusionen er derfor…
Vi skal ikke gyse alene ved tanken om at kontakte en advokat. Advokater arbejder billigere og mere effektivt end tidligere, og det skyldes blandt andet digitaliseringen og den hårde konkurrence. Flere advokatfirmaer sender ikke engang en regning, hvis man som kunde eksempelvis vælger ikke at købe den bolig, som boligadvokaten har gennemgået.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon