Annoncørbetalt indhold

Annonce: Digitalisering af din virksomhed – 3 tips til værdiskabelse

I en verden der bliver mere og mere digitaliseret, så udvikler erhvervslivet sig også.

Den generelle tendens er at virksomheder verden over implementerer nye og smartere digitale løsninger, for at optimere forskellige arbejdsprocesser og på den måde skabe værdi for både kunder og egne medarbejdere. Den globale digitalisering af virksomheder, og den præcise forklaring, er dog stadig noget som virker uoverskueligt for mange. Derfor får du her en kort gennemgang af de største tiltag, som flere og flere virksomheder vælger at implementere i deres business-strategi.

CRM
Denne forkortelse dækker over begrebet Customer Relationship Management. Den danske betegnelse for CRM er kunderelationsstyring, og det er i denne sammenhæng ensbetydende med et omfattende IT-system. I dette system findes alle oplysninger om virksomhedens kunder. Det kan være købshistorik, der for eksempel kan bruges til at udregne nye tilbud til de eksisterende kunder.
Med andre ord sikrer et velfungerende CRM system, at ansatte i virksomheden nemt og effektivt kan danne sig et overblik over kundernes oplysninger, og på den måde tilbyde den bedst mulige service.
Der findes mange forskellige CRM systemer, men langt de fleste virksomheder gør brug af enten Salesforce, Adobe Marketo, Oracle, SAP eller Microsoft Dynamics, der er de største udbydere på markedet.

Bigdata og BI
I forbindelse med bearbejdning af data om kunder, så er det nærliggende at forklare om begreberne Big Data og BI (Business Intelligence). Big Data er, som navnet antyder, bearbejdningen af store mængder data. De store mængder data genereres typisk, når personer surfer på nettet, gør brug af sociale medier eller andre online tjenester.
Business Intelligence(sponseret link) er grundlæggende det samme som Big Data, blot set ud fra en virksomheds synspunkt. BI data skabes typisk af virksomhedens kunder, når de bevæger sig rundt på digitale platforme eller på anden måde interagerer med vaksheden digitalt. Det kunne også være IoT (Internet of Things), der hjælper til at generere de store mængder data. IoT dækker over tendensen til at forbinde ting digitalt som for eksempel SMART produkter, der virker eller styres via en app på mobilen. Når det pågældende produkt bruges, så registreres eksempelvis brugsmønsteret, hvilket efterfølgende kan bruges af virksomheder i forretningsmæssige hensigter.

Digital Marketing
Sidst men ikke mindst, så gør mange virksomheder i dag brug af digital marketing. Før i tiden var virksomheder begrænset til brugen af analoge medier, som for eksempel trykte medier. Det har i dag ændret sig, og typisk foregår digital marketing via sociale medier eller andre digitale platforme.
Her er det muligt at nå ud til en bred del af befolkningen. Ved at analysere data (BI) så kan virksomheden opstille kriterier, og på den måde målrettet markedsfører deres produkter eller løsninger sig til bestemte segmenter og kundegrupper.
Disse digitale tiltag skaber alle en stor mængde værdi for både virksomhederne, men også for deres kunder. I fremtiden vil det med stor sikkerhed være helt uhørt, hvis en virksomhed ikke gør brug af digital marketing eller andre af ovennævnte tiltag.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • folketidende