Annoncørbetalt indhold

Annonce: Disse to museer i Madrid er et besøg værd

Er du kunstkender, kunstelsker eller nyder du bare kulturelle input, så er Madrid i Spanien bestemt et besøg værd.

Her er der nemlig masser af muligheder for at se både historiske og moderne kunstværker. Her kommer vi ind på to af største oplevelser inden for kunst i den store by Madrid.

Se Pablo Picassos værker i hjertet af Madrid
Madrid er Picassos fødeby, og blandt andet derfor findes der flere steder, der hylder den store kunstner. I hjertet af byen finder man Picasso museet, der indeholder en del af Picassos mange kunstneriske værker. Frem til sin død i 1973 har Picasso beriget kunstens verden med tusinder af specielle værker. Hans kunstform, der gjorde ham så kendt, er en oplevelse i sig selv. På museet er der både aktiviteter for voksne og børn.
Museet har åben fra kl. 10:00 – 20:00 de fleste dage, dog til klokken 21:00 fredag og lørdag. Mandag er der lukket.

Du finder museet på adressen:
Museo de Picasso de Málaga
Palacio de los Condes de Buenavista
C/ San Agustín, 8
28014 Madrid, Spanien

Prado-museet
Prado musset er ikke bare et af de største museer i verden men også et af de mest betydningsfulde. Det blev grundlagt i år 1819, så det er en gammel og smuk bygning, hvor omgivelserne er en oplevelse såvel som kunstværkerne. På Prado-museet befinder der sig ikke mindre en 3.000 malerier, og hertil kommer en stor samling af andre kunstværker. På museet finder du den største og mest komplette samling af kunst fra spanske malere i hele perioden fra det 11. til det 18. århundrede. Så ønsker du et unikt indblik i Spaniens kulturarv, er dette museum vist det rette sted at gå hen. Der er malerier fra store kunstnere som Velázquez, Titian, Van Dyck og Rembrandt. Det er muligt at købe en guidet tur på 1, 2 eller 3 timer, hvis man vil have en ekstra dosis spansk kunsthistorie.
Prado-museet har åben alle dage fra klokken 10:00 – 20:00, dog kun til klokken 19:00 på søndage og helligdage.

Du finder museet på adressen:
Paseo del Prado, s/n,
28014 Madrid, Spanien

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ann3-annonce