cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Drømmer du også om at købe en båd?

Det er i løbet af de seneste år blevet utroligt populært at have en båd her i Danmark. Rigtig mange danskere har allerede en båd af den ene eller den anden art, mens mindst lige så mange danskere drømmer om at blive den heldige ejer af en båd.

Her i denne artikel kan du blive klogere på, hvor meget det egentlig koster at have en båd, ligesom du også kan læse om, hvilke ekstraudgifter du skal tage højde for, der vil være, efter du har købt båden.
17. september 2020 kl. 10:31 Af Prof. Shoppen - Din Trailerpartner

Annonce

Udgifter til brugen af båden

For mange gælder det først og fremmest om at have økonomi til at købe en båd. En båd kan være en rigtig stor udgift, især hvis man vælger at købe en helt ny model, og derudover afhænger prisen naturligvis også af, hvor stor en båd man vælger at købe, og hvilken type båd der er tale om. Der er dog mange, der glemmer at tænke over de udgifter, der er forbundet med at have en båd.

Der vil for eksempel være løbende udgifter til vedligeholdelsen, ligesom der kan være udgifter forbundet med en havneplads. Derudover skal båden også bruge brændstof, når den skal ud at sejle, og for at komme ud til vandet er det også nødvendigt at have en (sponseret link) bådtrailer. I den forbindelse er det også et must, at man har en bil, som man kan køre båden med traileren ud til vandet, ligesom bilen også skal have en anhængerkrog.


Hvilken bådtrailer skal jeg vælge?

Hvis du allerede har en bil med en anhængerkrog, skal du som udgangspunkt blot investere i en bådtrailer, og her er der rigtig mange forskellige, som du kan vælge mellem. Det er dog vigtigt, at du sørger for at vælge en trailer, der er lang nok til at kunne transportere din båd sikkert og forsvarligt, ligesom den også skal kunne holde til din båds vægt.

Ydermere kan der være særlige trailere at vælge imellem alt afhængigt af, hvilken båd du har. Det kan for eksempel være, at du blot vil investere i en gummibåd, eller det kan være, at du ønsker en 30 fod lang sejlbåd.
Som nævnt er der rigtig mange forskellige trailere at vælge imellem, og de findes derfor også i mange forskellige prisklasser.


Skal jeg leje eller lease en bådtrailer?

Selvom en bådtrailer er en ekstraudgift i forhold til at eje en båd, så behøver det dog ikke at være dyrt at anskaffe sig en. Hos nogle forhandlere har du nemlig både mulighed for at leje eller at købe en bådtrailer, og hvad du bør vælge afhænger blandt andet af:

-Din økonomi
- Dine behov til trailerenKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce