Annoncørbetalt indhold

Annonce: En haj i et køkken har også det bedste udstyr

Er du en haj i et køkken, og elsker du også at udfordre dig selv med nye metoder eller opskrifter, som skal gøre aftensmaden eller desserten endnu lækrere? Så har du fundet det rigtige sted. Det gør vi nemlig også.

Og alle os, der elsker at befinde os i et køkken, ved også, hvor vigtigt det er med det helt rigtige udstyr. Hvad end du begiver dig ud i en Crème Brûlée eller eller en pizzabund af surdej, så er det altafgørende, at man har afprøvet sin afbrænder eller lavet en (sponseret link) test af røremaskiner.

Godt udstyr er ligeså vigtigt som gode råvarer

Det gode udstyr er præcis ligeså vigtigt, som at bruge de rigtige råvarer. Råvarer sørger for smag og friskhed i din ret, men køkkenudstyret er med til at sikre, at du altid behandler din råvarer på den bedste måde. Derfor gør enhver, der har mere en blot en lille interesse for madlavning, sig klogt i at tjekke markedet for de bedste maskiner, som kan hjælpe dig på vej til michelinstjernen. Det kunne være man skulle kaste sig ud i en sous-vide, en ny foodprocesser eller et bagestål, der kan give den helt rigtige afbagning på dit brød.

Gør madlavning til en leg

En måde at gøre madlavning mere til en leg er ved at inddrage børnene i det. De fleste børn elsker at rode i et køkken og få fingrene direkte ned i noget vådt eller klistret, så det er et sted, hvor der er masser af plads til at udfordre børnenes kreativitet. Her har vi samlet et par gode råd at huske, når du hiver børnene med ind i køkkenet:

- Tag dig tid og hav god tålmodighed
Alting tager lidt længere tid, når man involverer små børn, og derfor er det vigtigt at give plads til, at tingene kan tage lidt længere tid. En god tålmodighed hjælper altid.

- Lad børnene være med i planlægningen
Inddrag gerne børnene i planlægningen af, hvad I skal lave. Børn har masser af ideer, og så er det bare altid nemmere at bevare gejsten omkring et projekt, hvis man er vild med det produkt, som kommer ud af det.

- Lav en arbejdsstation til børnene
Det kommer hurtigt til at rode meget i køkkenet, når man er flere om det, og derfor kan det være en god ide at lave en ministation til børnene, hvor de kan have deres egne opgaver. Det kunne være en taburet med et skærebræt, hvor de kan skære agurker eller gulerødder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon