Annoncørbetalt indhold

Annonce: Er du træt af din gamle hjemmeside?

Der er ingen tvivl om, at der hele tiden sker forandringer online, og det er også noget, de fleste af os forventer. Den almindelige dansker kan jo begå sig godt på nettet, og mange går også op i, hvordan de fremtræder både på sociale medier og på Google. Derfor kan det altså også virke håbløst forældet, når man støder på en hjemmeside, der er for længe om at loade eller er svær at finde rundt på.

Hvis du er indehaveren af sådan en hjemmeside, så er det bare med at lave den om. Det er nemlig hverken dyrt eller besværligt, men det kan have en stor betydning for både dig og dine besøgende.

Sådan laver du en bedre hjemmeside

Der er selvfølgelig den lille pernittengryn ved sagen, at du lige skal finde ud af rent faktisk at lave en bedre hjemmeside. Ellers var det måske allerede gjort. Det er heldigvis langt nemmere, end man måske skulle tro, for du behøver hverken at ansætte en masse mennesker til det eller at have en stor viden inden for hjemmesider.

Med en god vært behøver det faktisk slet ikke at være meget sværere end at formatere et nyhedsbrev eller lave en blog for den sags skyld.
Hvis du vil have en lækker (sponseret link) ny hjemmeside, så kræver det i princippet bare nogle enkle klik med din mus.

Få rådgivning til opsætningen

Der kan selvfølgelig godt være nogle spørgsmål undervejs. Især under opsætningen kan det være meget godt at få lidt hjælp ude fra, for at være sikker på at du kommer godt fra start. Det er jo ikke alle, der har erfaring med for eksempel at formatere et nyhedsbrev eller lave en blog.

I så fald er der heldigvis masser af god hjælp at hente. Du kan endda få størstedelen af arbejdet lavet af andre. Så har du lynhurtigt en ny hjemmeside.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon