cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Er du træt af din gamle hjemmeside?

Der er ingen tvivl om, at der hele tiden sker forandringer online, og det er også noget, de fleste af os forventer. Den almindelige dansker kan jo begå sig godt på nettet, og mange går også op i, hvordan de fremtræder både på sociale medier og på Google. Derfor kan det altså også virke håbløst forældet, når man støder på en hjemmeside, der er for længe om at loade eller er svær at finde rundt på.

Hvis du er indehaveren af sådan en hjemmeside, så er det bare med at lave den om. Det er nemlig hverken dyrt eller besværligt, men det kan have en stor betydning for både dig og dine besøgende.
19. april 2021 kl. 07:25 Af Step Up Media

Sådan laver du en bedre hjemmeside

Der er selvfølgelig den lille pernittengryn ved sagen, at du lige skal finde ud af rent faktisk at lave en bedre hjemmeside. Ellers var det måske allerede gjort. Det er heldigvis langt nemmere, end man måske skulle tro, for du behøver hverken at ansætte en masse mennesker til det eller at have en stor viden inden for hjemmesider.

Med en god vært behøver det faktisk slet ikke at være meget sværere end at formatere et nyhedsbrev eller lave en blog for den sags skyld.
Hvis du vil have en lækker (sponseret link) ny hjemmeside, så kræver det i princippet bare nogle enkle klik med din mus.


Få rådgivning til opsætningen

Der kan selvfølgelig godt være nogle spørgsmål undervejs. Især under opsætningen kan det være meget godt at få lidt hjælp ude fra, for at være sikker på at du kommer godt fra start. Det er jo ikke alle, der har erfaring med for eksempel at formatere et nyhedsbrev eller lave en blog.

I så fald er der heldigvis masser af god hjælp at hente. Du kan endda få størstedelen af arbejdet lavet af andre. Så har du lynhurtigt en ny hjemmeside.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce