Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få en uvildig pensionsrådgiver til at optimere din pension

En pensionsopsparing er noget, som langt de fleste danskere, der er trådt ind på det danske arbejdsmarked, har. Desværre er der samtidig også rigtig mange danskere, der ikke skænker deres pensionsopsparing en tanke, før den dag de vælger at stoppe med at arbejde for i stedet for at gå på pension – og her er det desværre alt for sent.

Sagen er nemlig den, at det langt fra er alle danskere, der har den mest optimale pensionsopsparing, og det betyder, at du potentielt set kan gå glip af rigtig mange nemme tjente penge – penge som du kunne have brugt til at forsøde din pensionisttilværelse med. Mange af danskernes pensionsmidler forsvinder hvert eneste år i form af skjulte gebyrer og omkostninger, der kan være svære – og til tider næsten umulige – for en almindelig arbejdstager at gennemskue.

Heldigvis er der dog hjælp at hente. Her i denne artikel kan du blive klogere på firmaet APC Forsikringsmæglere A/S, som er en uvildig pensionsrådgiver, der beskæftiger sig med at sikre den mest optimale pensionsordning for deres kunder.

Så kunne du tænke dig at få kigget din nuværende pensionsordning ’efter i sømmene’ af en uvildig rådgiver, eller har du bare generelt svært ved at finde rundt ’i junglen’ af pensionsordninger, så er du kommet til det helt rette sted. Læs med her i denne artikel og bliv meget klogere.

Hvem er APC Forsikringsmæglere A/S?

APC Forsikringsmæglere A/S er, som nævnt, en uvildig pensionsrådgiver. Faktisk er der tale om landets absolut største pensionsmægler. Virksomheden blev etableret tilbage i 2007 af Peter Lindblad, der selv har et indgående kendskab til pensionsbranchen fra tidligere stillinger.

I løbet af årene har virksomheden vokset sig større og større, og i dag beskæftiger den mere end 200 medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din pensionsopsparing. Virksomheden har mere end 13.000 kunder, der tilsammen har pensionsmidler for mere end 21 milliarder kroner.

Læs mere om APC Forsikringsmæglere A/S på proff.dk, og find nøgletal om virksomheden, eller kig forbi (sponseret link) APC Forsikringsmægleres LinkedIn, hvor du også kan læse meget mere om virksomheden, og hvad den kan gøre for lige netop dig.

Hvor mange penge kan jeg spare?

Det er meget individuelt fra kunde til kunde, hvor mange penge man kan spare ved at få optimeret sin pension. Det kommer blandt andet an på, hvilken pensionsordning man har, og hvor meget man indbetaler. Der er desuden heller ikke nogen garanti for, at der er penge at spare. Det kan nemlig sagtens være, at det viser sig, at du allerede har den mest optimale pensionsordning for dig. Men er pengene så spildt på at opsøge en rådgiver? Nej, det er de ikke. APC Forsikringsmægleres indledende rådgivning er nemlig helt gratis for uforpligtende for dig.

Hvis du gratis får gennemgået din pensionsordning af en uvildig rådgiver som APC Forsikringsmæglere A/S, og det viser sig, at du faktisk allerede har den rette pensionsordning, så kan du få vished og tryghed om, at der ikke er en bedre løsning for dig på markedet – lige nu i hvert fald – dette kan dog ændre sig og man bør derfor løbende sikre sig at man fortsat har den rigtige pensionsløsning. Pensionsmarkedet ændrer sig hele tiden, og at have den rette pensionsløsning i dag, er ikke ensbetydende med, at du har den mest optimale løsning i morgen.

Derfor kan du få APC Forsikringsmæglere A/S til løbende at holde øje med, om der skulle dukke nogle mere fordelagtige løsninger op på markedet, som kunne have din interesse. På den måde slipper du selv for at holde øje med din pensionsopsparing, ligesom du slipper for at skulle bekymre dig om, om der nu er nok penge på kontoen til den dag, hvor du planlægger at forlade det danske arbejdsmarked for at gå på pension.

Andre fordele ved at få gennemgået din pensionsordning:

- Du får en uvildig rådgiver tilknyttet, som kun har dine interesser i fokus – rådgiveren har ikke nogen økonomisk interesse i, at du vælger en specifik ordning. Rådgiveren har alene en interesse i at du forsat ønsker at modtage rådgivning fra APC Forsikringsmæglere.

- Du kan potentielt spare rigtig mange penge ved reduktioner af skjulte gebyrer og omkostninger

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon