cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få en uvildig pensionsrådgiver til at optimere din pension

En pensionsopsparing er noget, som langt de fleste danskere, der er trådt ind på det danske arbejdsmarked, har. Desværre er der samtidig også rigtig mange danskere, der ikke skænker deres pensionsopsparing en tanke, før den dag de vælger at stoppe med at arbejde for i stedet for at gå på pension – og her er det desværre alt for sent.

Sagen er nemlig den, at det langt fra er alle danskere, der har den mest optimale pensionsopsparing, og det betyder, at du potentielt set kan gå glip af rigtig mange nemme tjente penge – penge som du kunne have brugt til at forsøde din pensionisttilværelse med. Mange af danskernes pensionsmidler forsvinder hvert eneste år i form af skjulte gebyrer og omkostninger, der kan være svære – og til tider næsten umulige – for en almindelig arbejdstager at gennemskue.

Heldigvis er der dog hjælp at hente. Her i denne artikel kan du blive klogere på firmaet APC Forsikringsmæglere A/S, som er en uvildig pensionsrådgiver, der beskæftiger sig med at sikre den mest optimale pensionsordning for deres kunder.

Så kunne du tænke dig at få kigget din nuværende pensionsordning ’efter i sømmene’ af en uvildig rådgiver, eller har du bare generelt svært ved at finde rundt ’i junglen’ af pensionsordninger, så er du kommet til det helt rette sted. Læs med her i denne artikel og bliv meget klogere.
18. september 2020 kl. 10:43 Af APC Forsikringsmæglere A/S

Annonce

Hvem er APC Forsikringsmæglere A/S?

APC Forsikringsmæglere A/S er, som nævnt, en uvildig pensionsrådgiver. Faktisk er der tale om landets absolut største pensionsmægler. Virksomheden blev etableret tilbage i 2007 af Peter Lindblad, der selv har et indgående kendskab til pensionsbranchen fra tidligere stillinger.

I løbet af årene har virksomheden vokset sig større og større, og i dag beskæftiger den mere end 200 medarbejdere, som sidder klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din pensionsopsparing. Virksomheden har mere end 13.000 kunder, der tilsammen har pensionsmidler for mere end 21 milliarder kroner.

Læs mere om APC Forsikringsmæglere A/S på proff.dk, og find nøgletal om virksomheden, eller kig forbi (sponseret link) APC Forsikringsmægleres LinkedIn, hvor du også kan læse meget mere om virksomheden, og hvad den kan gøre for lige netop dig.


Hvor mange penge kan jeg spare?

Det er meget individuelt fra kunde til kunde, hvor mange penge man kan spare ved at få optimeret sin pension. Det kommer blandt andet an på, hvilken pensionsordning man har, og hvor meget man indbetaler. Der er desuden heller ikke nogen garanti for, at der er penge at spare. Det kan nemlig sagtens være, at det viser sig, at du allerede har den mest optimale pensionsordning for dig. Men er pengene så spildt på at opsøge en rådgiver? Nej, det er de ikke. APC Forsikringsmægleres indledende rådgivning er nemlig helt gratis for uforpligtende for dig.

Hvis du gratis får gennemgået din pensionsordning af en uvildig rådgiver som APC Forsikringsmæglere A/S, og det viser sig, at du faktisk allerede har den rette pensionsordning, så kan du få vished og tryghed om, at der ikke er en bedre løsning for dig på markedet – lige nu i hvert fald – dette kan dog ændre sig og man bør derfor løbende sikre sig at man fortsat har den rigtige pensionsløsning. Pensionsmarkedet ændrer sig hele tiden, og at have den rette pensionsløsning i dag, er ikke ensbetydende med, at du har den mest optimale løsning i morgen.

Derfor kan du få APC Forsikringsmæglere A/S til løbende at holde øje med, om der skulle dukke nogle mere fordelagtige løsninger op på markedet, som kunne have din interesse. På den måde slipper du selv for at holde øje med din pensionsopsparing, ligesom du slipper for at skulle bekymre dig om, om der nu er nok penge på kontoen til den dag, hvor du planlægger at forlade det danske arbejdsmarked for at gå på pension.


Andre fordele ved at få gennemgået din pensionsordning:

- Du får en uvildig rådgiver tilknyttet, som kun har dine interesser i fokus – rådgiveren har ikke nogen økonomisk interesse i, at du vælger en specifik ordning. Rådgiveren har alene en interesse i at du forsat ønsker at modtage rådgivning fra APC Forsikringsmæglere.

- Du kan potentielt spare rigtig mange penge ved reduktioner af skjulte gebyrer og omkostningerKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce