cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få gjort ekstra godt rent op til jul

Julen har bragt velsignet bud er starten på en klassisk julesang, men udover det velsignede bud, så bringer julen også en masse arbejde med sig, som kan tage pippet fra selv den mest erfarne julenisse. Der er masser af gøremål op til juleaften, og hvis man skal have en del gæster på besøg, så er rengøringen også et uundgåeligt onde, man skal komme godt igennem. Her kan man dog lige så godt benytte sig af lejligheden og få gjort ekstra godt rent op til jul - så er hjemmet præsentabelt til jul og rarere at være i efterfølgende.
10. december 2020 kl. 09:05 Af Bollerup Jensen

Annonce

De rette produkter gør rengøringen lettere

Rengøring er nok ikke det, der står øverst på ønskesedlen op til jul, men følelsen af et rent hjem efterfølgende er befriende og virkelig tilfredsstillende. Derfor handler det i høj grad om at komme lettest muligt fra A til B, således man kan bruge resten af tiden på at glæde sig til juleaften. Her er de rette rengøringsprodukter med til at gøre en stor forskel, da man i så fald behøver mindre knofedt, end man ellers skulle have brugt på samme opgave.

Selvom det kan virke voldsomt at have mere eller mindre ét rengøringsprodukt til hvert rum i hjemmet, så er rækken af produkter pengene værd, når man står midt i rengøringen. Det giver i hvert fald et bedre resultat, hvis man f.eks. har gulvsæbe fra (sponseret link) Bollerup-Jensen til trægulvene i stuerne, mens man har et effektivt kalkfjerningsmiddel til gulvet i badeværelset - det sparer én for en masse ekstra arbejde, som produkterne kan klare for én.


Ergonomisk udstyr passer godt på din krop

Rengøring kan meget ofte være en opslidende proces, fordi man pludselig befinder sig i en masse mærkelige vinkler, som man ikke er vant til. Derfor kan man lige så godt forsøge at passe bedst muligt på sig selv i processen ved hjælp af ergonomisk udstyr, der letter presset på musklerne under rengøringen. Ergonomisk udstyr er ofte lidt dyrere end konkurrenterne på markedet, men det kan også blive dyrt, hvis man redder sig en gang rygsmerter efter rengøringen i stedet - og det letter rengøringen, når ens udstyr passer til den krop, man har.


Ryd grundigt op, inden du går i gang

Julen er fyldt med trængsel og alarm, og hvis huset er det samme, når du skal i gang med at gøre rent, så tager det hele dobbelt så lang tid at blive færdig med. Derfor kan det kun anbefales, at man rydder grundigt op i alting, inden man går i krig med skurebørste og støvsuger. Sæt stolene op på bordene og fjern unødvendigt udstyr i køkkenet - alle tiltag er med til at lette rengøringen, og hjemmet ender med at blive mere rent.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce