Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få glæde af de populære ViSSEVASSE-plakater

Er du på udkig efter nyt til væggene, kan du tage et kig forbi ViSSEVASSE.

Der finder du nemlig et overdådigt udvalg af plakater i afdæmpede farver, der passer ind i det moderne hjem, uanset om det er til stuen, køkkenet, soveværelset eller på børneværelset. Plakaterne er visuelle historier, der giver glæde i ethvert hjem.

Historier fra det danske land
Trænger stuen til en kærlig hånd, skal der flyttes rundt i soveværelset, eller er I i gang med at indrette et børneværelse? Uanset hvor i hjemmet der gøres plads til nyt, giver det altid ekstra hygge med noget på væggene.
ViSSEVASSE er et populært brand, der efterhånden er kendt blandt mange danskere. Sortimentet består i dag af næsten 300 plakater, der har fået plads i de danske hjem. Særligt er plakaterne med Danmark populære. Foruden titlen er der forskellige illustrationer såsom gule marker med en ko på, fiskerbåde fra Vesterhavet, Lillebæltsbroen eller Langebro, der var startskuddet til den store succes. Plakaterne giver et stykke af Danmark ind i stuerne, og det samme gør illustrationerne med bynavne. Blandt disse kan du finde Aarhus med rådhuset, København med Trianglen, Aalborg med Aalborg Tårnet og Roskilde med Orange Scene fra festivalen.
Er du flyttet fra én af byerne, eller har du blot mindeværdige oplevelser derfra, kan det være hyggeligt dagligt at blive mindet om det i dit eget hjem.

Miljøbevidst produktion
Er du mere til (sponseret link) plakater uden land- eller bynavne, er udvalget også stort. Eksempelvis kan en plakat af vandrestøvler, en sø, bjerge og skov give plads til rejselyst, når du slår øjnene op i soveværelset. Du kan også pynte børneværelset med en plakat af en pige med sommerfugl. Mulighederne er mange, og de fortæller alle en historie.
Hele plakatrejsen startede i 2013 og er nået ud til 18 lande. Dog bliver der ikke kun tænkt i design, men også i produktionen. Virksomheden er miljøbevidst og bliver trykt på et lokalt trykkeri, på bestrøget FSC-papir, der gør, at plakaterne ikke reflekterer lys fra lamper eller solen. Når du har fundet din favoritplakat, kan du købe en selvdesignet ramme med, der passer præcis til plakaterne. Allerede 1 til 2 dage efter bestilling, har du plakaten i hånden, så den hurtigt kan sprede glæde i hjemmet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • vissevasse-annonce