cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få glæde af de populære ViSSEVASSE-plakater

Er du på udkig efter nyt til væggene, kan du tage et kig forbi ViSSEVASSE.
10. marts 2020 kl. 13:23 Af Vissevasse.dk

Annonce

Der finder du nemlig et overdådigt udvalg af plakater i afdæmpede farver, der passer ind i det moderne hjem, uanset om det er til stuen, køkkenet, soveværelset eller på børneværelset. Plakaterne er visuelle historier, der giver glæde i ethvert hjem.

Historier fra det danske land
Trænger stuen til en kærlig hånd, skal der flyttes rundt i soveværelset, eller er I i gang med at indrette et børneværelse? Uanset hvor i hjemmet der gøres plads til nyt, giver det altid ekstra hygge med noget på væggene.
ViSSEVASSE er et populært brand, der efterhånden er kendt blandt mange danskere. Sortimentet består i dag af næsten 300 plakater, der har fået plads i de danske hjem. Særligt er plakaterne med Danmark populære. Foruden titlen er der forskellige illustrationer såsom gule marker med en ko på, fiskerbåde fra Vesterhavet, Lillebæltsbroen eller Langebro, der var startskuddet til den store succes. Plakaterne giver et stykke af Danmark ind i stuerne, og det samme gør illustrationerne med bynavne. Blandt disse kan du finde Aarhus med rådhuset, København med Trianglen, Aalborg med Aalborg Tårnet og Roskilde med Orange Scene fra festivalen.
Er du flyttet fra én af byerne, eller har du blot mindeværdige oplevelser derfra, kan det være hyggeligt dagligt at blive mindet om det i dit eget hjem.

Miljøbevidst produktion
Er du mere til (sponseret link) plakater uden land- eller bynavne, er udvalget også stort. Eksempelvis kan en plakat af vandrestøvler, en sø, bjerge og skov give plads til rejselyst, når du slår øjnene op i soveværelset. Du kan også pynte børneværelset med en plakat af en pige med sommerfugl. Mulighederne er mange, og de fortæller alle en historie.
Hele plakatrejsen startede i 2013 og er nået ud til 18 lande. Dog bliver der ikke kun tænkt i design, men også i produktionen. Virksomheden er miljøbevidst og bliver trykt på et lokalt trykkeri, på bestrøget FSC-papir, der gør, at plakaterne ikke reflekterer lys fra lamper eller solen. Når du har fundet din favoritplakat, kan du købe en selvdesignet ramme med, der passer præcis til plakaterne. Allerede 1 til 2 dage efter bestilling, har du plakaten i hånden, så den hurtigt kan sprede glæde i hjemmet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce