cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Få hjælp til rengøring i din virksomhed

Mangler du eller din virksomhed professionel hjælp til at nå ud i alle krogene, hvad angår rengøring af virksomheden?
13. september 2021 kl. 09:41 Af Clewa Solutions ApS

Så bør I have CLEWA Solutions med i overvejelserne - de tilbyder nemlig professionel (sponseret link) erhvervsrengøring, ligegyldig hvilken type virksomhed som har brug for hjælp. På denne måde er du sikret dig at møde ind til en ren og pæn arbejdsplads, uden selv at skulle løfte så meget som en finger.


Professionel rengøring i høj kvalitet

Med CLEWA Solutions er du sikret rengøring af din virksomhed i den allerbedste kvalitet. De gør nemlig udelukkende brug af professionelle medarbejdere, som med deres mange års erfaring står klar til at yde deres bedste service. Derudover efterlader de også altid et yderst veludført arbejde, hvilket afspejles i deres store kundetilfredshed. Hos CLEWA Solutions er du desuden garanteret et veludført arbejde, udelukkende med brug af professionelt udstyr og miljørigtige rengøringsmidler. Dette gøres med omtanke på miljøet, og fordi CLEWA Solutions har et ønske om at værne om vores jord - på denne måde kan du have god samvittighed, når du får rengøringshjælp udefra. Såfremt du og din virksomhed imod al forventning skulle være utilfreds med resultatet af rengøringen, kommer CLEWA Solutions altid tilbage og går ikke, før der er opnået 100% tilfredshed med resultatet.


Fast rengøring - eller lige når det passer dig

En god og effektiv rengøring vil uden tvivl hjælpe til at skabe et bedre arbejdsmiljø på din arbejdsplads. Et bedre indeklima er rarere for dine ansatte, og kan tit afspejles i deres arbejdsindsats, og dermed endda måske også føre til mere effektive medarbejdere.
Hos CLEWA Solutions kan du både få rengøring på fast basis eller blot som enkeltstående opgaver - du vælger nemlig helt selv, om rengøring på abonnement passer dig bedst, eller om I i fællesskab skal finde en anden løsning. CLEWA Solutions tilbyder nemlig skræddersyede løsninger, alt efter hvilket behov du og din virksomhed måtte have. Dette skyldes de yderst fleksible medarbejdere, som står klar til at hjælpe dig med lige netop det, du har brug for hjælp til. CLEWA Solutions tilbyder endvidere altid hurtig udrykning, hvis der skulle opstå et akut behov for rengøring af din arbejdsplads.

Rengøring udføres i store dele af Sjælland, og såfremt dette lyder som noget, der kunne være en løsning for dig og din virksomhed, er du mere end velkommen til at sende en mail på info@clewa.dk, udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, eller ringe til tlf. +45 7370 7575, for et uforpligtende tilbud på den bedste rengøringsløsning for dig og din virksomhed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

Annonce