Annoncørbetalt indhold

Annonce: Få produceret forskellige emner i polyurethan

Polyurethan, eller PUR, er et produkt, der kan bruges på uendeligt mange forskellige måder. Det bruges til blandt andet isolering, fremstilling af plastmøbler eller som fugemasse. Det er kemisk behandlet, og alt efter, hvordan processen er udført, vil materialet få forskellig hårdhed. Polyurethan er både stabilt og yderst formbart, når det fremstilles.

Forskellige typer polyurethan

Alt efter hvad jeres virksomhed har brug for, kan polyurethan produceres på forskellige måder. (Sponseret link) Bliv klogere på mulighederne med polyurethan:

- Fleksibel polyurethan. Med denne type materiale får man et produkt, der er blødt og bøjeligt, men samtidig yderst slidstærkt. Materialet er simpelt at rengøre, og egner sig derfor godt til blandt andet ryglæn på plastmøbler, sæder eller håndgreb, da disse gerne må have en vis fleksibilitet.

- Massiv polyurethan. Med den massive polyurethan står man med et materiale, der har en stor slagstyrke, samtidig med det er meget hårdt. Det betyder, at det er godt at anvende som beskyttelse i for eksempel kabinetter til elektronik eller til diverse bildele.

- Hårdt opskummet polyurethan. Dette materiale er meget let, men da det er hårdt opskummet, er det stadig meget stift og stabilt. Skummet giver mulighed for, at der kan ændres i form undervejs, og det er muligt at lave afstøbninger i materialet.

Isoleringsmaterialer

Polyurethan bliver typisk brugt som isoleringsmateriale. Her udformes det blandt andet som isoleringskapper, der kan sidde på ventiler eller armaturer. PUR kan både give varme- og kuldeisolering, og det kan effektivisere bygningers energieffekt og på den måde virke energibesparende. Det er medvirkende til en lavere CO2-udledning og dermed en grønnere hverdag.

Med PUR er det muligt at tilpasse sig kunden, når der skal findes løsninger inden for isolering. PUR er højisolerende, og med ventilationskapper produceret i polyurethan sikres man, at produktet bliver holdt helt tæt, så energien ikke går til spilde, når der udsendes varme eller kulde.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon