cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Find den perfekte hundeskov til dig og din hund
08. oktober 2020 kl. 08:44 Af Hundeskove i Danmark

Annonce

Går du og mangler en (sponseret link) hundeskov, hvor du og din hund kan gå ture, lege og boltre sig frit? Så er du havnet det rigtige sted. Hunden er ikke menneskets bedsteven for sjov, og med en firbenet bedsteven, medfølger der et ansvar for at få den luftet dagligt. Det kan dog være svært at finde steder, hvor du må lade din hund løbe frit, især hvis du er bosat i storbyer. En hundeskov er derfor det perfekte sted til at få den daglige gåtur, uden at du skal tage ekstra hensyn til farende biler, cyklister eller hvad storbyens puls ellers har at byde på. Vil du gerne vide mere om, hvad en hundeskov alt sammen kan tilbyde, så læs videre her.


Hvad er en hundeskov?

En hundeskov er perfekt til dig og din hund, da din firbenet ven får mulighed for at løbe frit rundt, få opsnuset naturens dufte og mødes med andre hunde. Det kan den gøre i trygge rammer, da en hundeskov enten er et indhegnet område eller et åbent område. For at din hund og de andre hundeluftere kan føle sig trygge, betyder det også at du skal være opmærksom på visse regler, som du skal tage hensyn til. Som udgangspunkt vil det altid være dit ansvar som hundeejer at have kontrol over din hund. Du skal derfor altid kunne kalde din hund til dig, hvis den støder på andre hunde. Derudover skal du også være opmærksomme på hundeskovenes regler. Naturstyrelsens regler er nødvendigvis ikke de samme, som er oprettet hos de enkelte kommuner eller de private hundeskovejere. Tjek derfor altid reglerne for den udvalgte hundeskov. De er ofte beskrevet ved indgangen til selve skove.


Det kan en hundeskov tilbyde din hund

Med en hundeskov får din hund ikke kun mulighed for få udnyttet alle dens sanser i naturlige omgivelser. Der er nemlig masser af diverse faciliteter, som du og din hund også kan benytte sig af under gåturen alt afhængig, hvilken hundeskov I færdes i. Der er kan være alt fra agilitybaner til kravlegård til hvalpe. Ofte har mange hundeskove også hundeposestativer, så du ikke skal gå hele turen med din hunds efterladenskaber. Har du brug for et hvil, er der ofte bord eller bænke, hvor du kan tage en slapper, mens du lader din hund opdage naturens finurligheder. Har du lyst til at lade din hund løbe uden snor, skal du lede efter et fritløbsområde. Fritløbsområder er områder med meget få eller ingen træer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce