cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Find din næste pc

Er du på jagt efter din næste pc, kan det hurtigt bliver overvældende med muligheder der findes på markedet i dag.
27. august 2020 kl. 12:21 Af Dcc.dk

Annonce

Du kan finde computere i en bred vifte af priser, designs og med forskellig ydeevne, der giver muligheden for at dække ethvert behov. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken pc der passer til hvilket behov. Derfor kigger vi her nærmere på 3 muligheder du vil kunne overveje, alt efter hvad dit behov er.

Dell Latitude
Her finder du en pc, der fungerer perfekt til dig der gerne vil have en lille og hurtig computer, der skal bruges til enten arbejde eller studie. Du får en let computer, med et batteri der har lang levetid og hurtig genopladning, så du kan arbejde overalt, hele dagen.
Derudover er Latitude serien opgraderet til at optimere downloads og videokonferencer, så du får de bedste betingelser for at være effektiv, uanset om det er igennem dit studie eller dit arbejde.
Dell Latitude kan fås i forskellige størrelser og med forskellig ydeevne, så du kan finde den pc du har brug for, og inden for dit budget. Derfor kan det godt betale sig at tænke over hvad du skal bruge den til, og hvor ofte, så du sikrer dig at få den helt rigtige pc til dit forbrug.

Lenovo Thinkpad
I Lenovo-serien Thinkpad, får du en arbejdscomputer af solid kvalitet. Du får en pc, der har et kølingssystem, der forhindrer at din pc overopheder, imens du får en støjsvag oplevelse.
Med en Lenovo computer (sponseret link) er der tænkt over dit privatliv, og sørget for et tildækket kamera, indtil du selv vælger at åbne det.
Til sidst har Lenovo opgraderet batterilevetiden, så du får hurtig genopladning, og en stabil levetid. På den måde kan du, ligesom med Dell latitude, få en pc, der kan bruges overalt, hele dagen.
Lenovo Thinkpad kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du kan finde en foldebar pc i X1 Fold, eller en X1 Yoga Thinkpad, hvor du kan åbne din pc 360-grader, og dermed have en tablet, et arbejdsværktøj, og en minibiograf. Lenovo har nemlig gjort meget ud af både lyd og billede, så du kan få den optimale oplevelse.

Microsoft Surface
I Microsoft Surface får du en tablet, der nemt kobles til et tastatur, og dermed fungerer som en pc. Her får du en maskine, der er lille, let, og nem at transportere. Det er en kraftig maskine, der nemt kan koblet til skærme, dockingstationer, m.m.
Microsoft Surface kan være et godt valg til dig der er på farten, og dermed skal transportere din pc meget frem og tilbage. En Microsoft Surface fylder ikke meget, og kan derfor dække dit behov til perfektion.
Skal du holde en hel dag på arbejde, kan Microsoft Surface også være en god mulighed til dig, med en batterilevetid der svarer til op mod 10,5 time.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce