Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find din næste pc

Er du på jagt efter din næste pc, kan det hurtigt bliver overvældende med muligheder der findes på markedet i dag.

Du kan finde computere i en bred vifte af priser, designs og med forskellig ydeevne, der giver muligheden for at dække ethvert behov. Det kan dog være svært at finde ud af, hvilken pc der passer til hvilket behov. Derfor kigger vi her nærmere på 3 muligheder du vil kunne overveje, alt efter hvad dit behov er.

Dell Latitude
Her finder du en pc, der fungerer perfekt til dig der gerne vil have en lille og hurtig computer, der skal bruges til enten arbejde eller studie. Du får en let computer, med et batteri der har lang levetid og hurtig genopladning, så du kan arbejde overalt, hele dagen.
Derudover er Latitude serien opgraderet til at optimere downloads og videokonferencer, så du får de bedste betingelser for at være effektiv, uanset om det er igennem dit studie eller dit arbejde.
Dell Latitude kan fås i forskellige størrelser og med forskellig ydeevne, så du kan finde den pc du har brug for, og inden for dit budget. Derfor kan det godt betale sig at tænke over hvad du skal bruge den til, og hvor ofte, så du sikrer dig at få den helt rigtige pc til dit forbrug.

Lenovo Thinkpad
I Lenovo-serien Thinkpad, får du en arbejdscomputer af solid kvalitet. Du får en pc, der har et kølingssystem, der forhindrer at din pc overopheder, imens du får en støjsvag oplevelse.
Med en Lenovo computer (sponseret link) er der tænkt over dit privatliv, og sørget for et tildækket kamera, indtil du selv vælger at åbne det.
Til sidst har Lenovo opgraderet batterilevetiden, så du får hurtig genopladning, og en stabil levetid. På den måde kan du, ligesom med Dell latitude, få en pc, der kan bruges overalt, hele dagen.
Lenovo Thinkpad kan bruges til mange forskellige arbejdsopgaver, hvor du kan finde en foldebar pc i X1 Fold, eller en X1 Yoga Thinkpad, hvor du kan åbne din pc 360-grader, og dermed have en tablet, et arbejdsværktøj, og en minibiograf. Lenovo har nemlig gjort meget ud af både lyd og billede, så du kan få den optimale oplevelse.

Microsoft Surface
I Microsoft Surface får du en tablet, der nemt kobles til et tastatur, og dermed fungerer som en pc. Her får du en maskine, der er lille, let, og nem at transportere. Det er en kraftig maskine, der nemt kan koblet til skærme, dockingstationer, m.m.
Microsoft Surface kan være et godt valg til dig der er på farten, og dermed skal transportere din pc meget frem og tilbage. En Microsoft Surface fylder ikke meget, og kan derfor dække dit behov til perfektion.
Skal du holde en hel dag på arbejde, kan Microsoft Surface også være en god mulighed til dig, med en batterilevetid der svarer til op mod 10,5 time.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • folketidende