Annoncørbetalt indhold

Annonce: Find ud af, hvad der sker uden for dit hus, når du ikke er hjemme

Der er mange danskere, som har en eller anden form for indbrudssikring i deres hjem. Det kan være alt fra en sirene til et alarmsystem, der tilkalder vagter, hvis der skulle være ubudne gæster i hjemmet.

Men der er også flere og flere danskere, som vælger at installere et udendørs (sponseret link) overvågningskamera, så man har et ekstra lag af tyverisikring. Så kan du nemt følge med i, hvad der sker uden for dit hjem, når du ikke er hjemme eller i nærheden af huset.
Der er mange fordele ved at have et kamera installeret foran huset, og du vil i denne artikel kunne læse mere om et par af fordelene.

Fordele ved at installere et overvågningskamera

Der er mange fordele ved at have kamera installeret foran huset. Først og fremmest kan du hele tiden følge med i, hvad der sker ved dit hus, når du ikke er hjemme, så du hurtigt opdager, hvis der sker noget uønsket. De overvågningskameraer, der findes i dag, er i super høj kvalitet, og er ofte både i HD-kvalitet og har zoom funktioner.

Flere kameraer har også både indbygget sirene og spotlys, som du kan aktivere direkte fra din telefon, så du tænder spotlights på de ubudne gæster og tiltrækker omgivelsernes opmærksomhed. Det vil muligvis stresse tyvene så meget, at de helt opgiver indbruddet og flygter. Alene det at have et kamera installeret kan gøre, at potentielle indbrudstyve går forbi dit hus, da risikoen for at blive opdaget er for stor.

Der er naturligvis også den åbenlyse fordel, at kameraoptagelser vil kunne hjælpe politiet i deres efterfølgende efterforskning hvis du skulle have indbrud. Så er der langt større chance for, at tyvene bliver fundet, og du kan få alle dine ejendele tilbage.

Få kamera med, når du får installeret alarm

Der er naturligvis forskel på alarmpakkerne hos de forskellige alarmselskaber, og det er ikke alle, der tilbyder et udendørs overvågningskamera i deres løsninger. Så hvis du både overvejer udendørs overvågning og alarmsystem i hjemmet, kan du med fordel vælge en løsning, hvor du kan få begge dele i et samlet system. Et overvågningskamera øger dit hus’ sikkerhed og vil på mange måder gøre dine ejendele mere sikre, når du ikke er hjemme.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon