cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Flere og flere fokuserer på genbrug

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores kære Moder Jord er stærkt udfordret for tiden. Derfor er der også rigtig mange både private og erhvervsdrivende, der er begyndt at fokusere på genbrug og genanvendelse. Det er godt for miljøet, og det er samtidig godt for pengepungen. Læs mere om tendensen her.
05. april 2019 kl. 11:12 Af provipal.dk

Annonce

Firmaer udvikler genbrugsindpakning
En af de helt store syndere i forhold til miljøet er emballage. Derfor er der også flere firmaer, der er begyndt at eksperimentere med genbrugsindpakning. Det vil sige, at de fremstiller emballage af eksempelvis genbrugsplast eller -papir. Det betyder, at der skal bruges færre ressourcer, og det er naturligvis en klar fordel.

Ud over at det er en miljømæssig fordel at fremstille emballage af genbrugsmaterialer, er det naturligvis også økonomisk smart. Det giver næsten sig selv, at det er billigere at genanvende brugte materialer, end det er at skulle fremstille nyt fra bunden af.

Genbrug af paller og kasser
Det er ikke kun produktemballagen, der i dag bliver genbrugt. Også den emballage eller de beholdere, produkterne kommer i, bliver nemlig genbrugt i dag. Det vil sige, at eksempelvis plastkasser bliver sendt retur til producenten og bliver genbrugt. Det har man i og for sig gjort i længere tid af økonomiske årsager, men tendensen er blevet endnu større, nu hvor der er kommet så markant fokus på miljøet.

Paller bliver ligeledes genbrugt, og derudover er der også mange private, der laver møbler ud af paller. Det er effektiv genbrug af materialer, og det er godt for miljø og pengepung. Har du brug for paller til erhvervsbrug, eller har du en mængde paller, du ønsker at sælge videre? Så besøg (sponseret link) provipal.dk, hvor du kan købe og sælge paller som erhvervsdrivende.

Tøj og tekstiler genanvendes
Emballage genanvendes og genbruges altså i vid udstrækning. Det samme gælder, når det kommer til tøj. Det er i dag blevet et statement at være miljøvenlige, og derfor er der også mange brands, der har sat ind på denne front. Det betyder, at rigtig mange mærker benytter sig af eksempelvis genanvendelige tekstiler.

Derudover er det i en lang række butikker muligt at aflevere ens brugte tøj, så det kan genbruges. Som ”tak” kvitterer butikkerne typisk med et mindre gavekort eller en rabatkode, så der er også en økonomisk gulerod i det for dig. Det er således endnu en måde, hvorpå miljøet bliver mindre belastet, samtidig med at det tjener et økonomisk formål.

Vil du gerne gøre dit for miljøet, er der altså mange steder, du kan sætte ind. Både som erhvervsdrivende og som privatperson er det muligt at bidrage til, at endnu flere materialer og ressourcer bliver genanvendt eller genbrugt, og det er noget af det allerbedste, du kan gøre for Moder Jord.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce