Annoncørbetalt indhold

Annonce: Flere og flere fokuserer på genbrug

Det er ikke nogen hemmelighed, at vores kære Moder Jord er stærkt udfordret for tiden. Derfor er der også rigtig mange både private og erhvervsdrivende, der er begyndt at fokusere på genbrug og genanvendelse. Det er godt for miljøet, og det er samtidig godt for pengepungen. Læs mere om tendensen her.

Firmaer udvikler genbrugsindpakning
En af de helt store syndere i forhold til miljøet er emballage. Derfor er der også flere firmaer, der er begyndt at eksperimentere med genbrugsindpakning. Det vil sige, at de fremstiller emballage af eksempelvis genbrugsplast eller -papir. Det betyder, at der skal bruges færre ressourcer, og det er naturligvis en klar fordel.

Ud over at det er en miljømæssig fordel at fremstille emballage af genbrugsmaterialer, er det naturligvis også økonomisk smart. Det giver næsten sig selv, at det er billigere at genanvende brugte materialer, end det er at skulle fremstille nyt fra bunden af.

Genbrug af paller og kasser
Det er ikke kun produktemballagen, der i dag bliver genbrugt. Også den emballage eller de beholdere, produkterne kommer i, bliver nemlig genbrugt i dag. Det vil sige, at eksempelvis plastkasser bliver sendt retur til producenten og bliver genbrugt. Det har man i og for sig gjort i længere tid af økonomiske årsager, men tendensen er blevet endnu større, nu hvor der er kommet så markant fokus på miljøet.

Paller bliver ligeledes genbrugt, og derudover er der også mange private, der laver møbler ud af paller. Det er effektiv genbrug af materialer, og det er godt for miljø og pengepung. Har du brug for paller til erhvervsbrug, eller har du en mængde paller, du ønsker at sælge videre? Så besøg (sponseret link) provipal.dk, hvor du kan købe og sælge paller som erhvervsdrivende.

Tøj og tekstiler genanvendes
Emballage genanvendes og genbruges altså i vid udstrækning. Det samme gælder, når det kommer til tøj. Det er i dag blevet et statement at være miljøvenlige, og derfor er der også mange brands, der har sat ind på denne front. Det betyder, at rigtig mange mærker benytter sig af eksempelvis genanvendelige tekstiler.

Derudover er det i en lang række butikker muligt at aflevere ens brugte tøj, så det kan genbruges. Som ”tak” kvitterer butikkerne typisk med et mindre gavekort eller en rabatkode, så der er også en økonomisk gulerod i det for dig. Det er således endnu en måde, hvorpå miljøet bliver mindre belastet, samtidig med at det tjener et økonomisk formål.

Vil du gerne gøre dit for miljøet, er der altså mange steder, du kan sætte ind. Både som erhvervsdrivende og som privatperson er det muligt at bidrage til, at endnu flere materialer og ressourcer bliver genanvendt eller genbrugt, og det er noget af det allerbedste, du kan gøre for Moder Jord.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon