Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gennemgå huset - spar penge ved vedligehold

Alle husejere ved, at det kan være dyrt at eje et hus – pludselig kan der nemlig opstå problemer udvendigt eller indvendigt, som kan kræve reparationer.

Især reparationerne kan kræve en stor udskrivning, som kan komme meget ubelejligt. Det bliver nok desværre aldrig muligt at slippe helt for reparationerne og de store udskrivninger. Du kan dog sagtens selv gøre noget for at sikre, at du kan slippe udenom de fleste reparationer: du kan vedligeholde løbende. Det er naturligvis heller ikke gratis at vedligeholde et hus, men det er ofte billigere at vedligeholde ved at forebygge end ved at reparere. Hvis du gerne vil spare penge på reparationer ved at vedligeholde løbende, kan du læse med herunder. Herunder får du nemlig nogle gode tips til, hvad du med fordel kan holde øje med på huset – samt hvornår det er en god ide at gøre det.

Tjek taget forår og efterår
Taget er en af de ting på huset, der kan være dyrt at reparere på. Det er dyrt at lægge et helt nyt tag, hvilket dog kan blive nødvendigt. Hvis du sørger for at tjekke taget løbende, er det lettere at forebygge store skader. Store skader i taget kan nemlig gøre, at der blandt andet slipper fugt ind på loftet eller i konstruktionen – og det kan altså således kræve reparationer andre steder end i taget, hvis taget ikke er i orden. Der slides både meget på taget om sommeren og om vinteren, og derfor kan du med fordel tjekke op på taget forud for disse årstider; altså til foråret og til efteråret. Hvis der er nogle ødelagte tagsten, kan du udskifte disse, ligesom det er vigtigt, at du holder øje med utætheder. (Sponseret link) EPDM bånd kan bruges som fugtisolering, hvis du er bange for, at der er utætheder. Hvis du forebygger utætheder, kan du slippe for store skader hele vejen ned gennem huset.

Tjek vinduer og døre for træk
Hvis vinduer og døre er utætte, kan det betyde, at de skal skiftes. Det kan dog også sagtens være, at de kan repareres eller justeres, og hvis dette er tilfældet, kan du spare mange penge. Det er derfor også en god ide at gennemgå dine vinduer og døre jævnligt for at se, om de er utætte. Du bør ligeledes sikre, at alle hægter kan lukkes, at døren ikke binder, og at der ikke er nedbrudte glaslister, drypnæser og karmdele.
Når du skal tjekke om vinduerne er utætte, kan du gøre det på to meget enkle måder. Først og fremmest kan du lægge et stykke papir ind i vinduet, inden du lukker det. Hvis papiret er let at trække ud ad vinduet, når det er lukket, kan det være tegn på, at vinduet ikke lukket tæt nok, og at der dermed kan trække meget luft ind. Du kan også tænde et stearinlys og holde det hen til vinduet fra husets inderside. Hvis flammen bevæger sig meget eller går helt ud, kan det ligeledes være tegn på, at det trækker meget ind gennem vinduet.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • erstatningsartikel-08-03-2019-AGG