cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gibraltar - Denmark (5.09)

Så ruller bolden overalt i Europa igen og Danmark er med.
23. august 2019 kl. 11:28 Af Bet356

Hele Danmarks landshold skal i ilden ude mod lilleputterne fra Gibraltar. Den 5. september kan vi igen sætte os og følge det danske landshold med Kasper Schmeichel en sikker bagerste skanse. Der er ingen tvivl om, at det er en kamp, der SKAL vindes – og gerne med mere end et mål. For som det ser ud nu i Danmarks gruppe D, så skal der point på kontoen. Der er spænding i Danmarks gruppe efter en blød start for favoritterne Irland og netop Danmark, som har sat sig på de to første pladser. Men Schweitz er lige efter – og har kun spillet to kampe. De kan således nå og overhale Danmark. Især hvis ikke Danmark kan vinde kampe, men blot spiller uafgjort.

Gibraltar uden mål
Det er slet ikke lykkedes for Gibraltar at score mål endnu og med 0-6 i målscore, så skal vi frem og gerne score nogle mål. Det er helt sikkert at Gibraltar er en af de lilleputnationer, der godt kan drille lidt – og det er da heller ikke lykkedes nogle af de øvrige hold i Gruppe D rigtigt at få hul på bylden og gang i scoringen mod dem. Det har kun været snævre sejre mod en rimelig defensiv. Det er kampen de helt essentielle tre point og Danmark kan godt bruge dem. Med en målscore efter tre kampe på 9-5 er det alletiders chance for en målfest på udebane. Det er dog ikke uvant for Gibraltar med store nederlag. Siden de fik optagelse i UEFA i 2013 har de været med i to større kvalifikationsrunder. Ved EM i 2016 og VM i 2018 scorede de således kun fem gange og måtte indkassere 103 mål. Dermed er presset for en målfest på Danmark, der skal være noget mere effektive end mod Irland. Gibraltar har dog prøvet at vinde. I Nations Cup vandt de således mod Armenien. Det var Joseph Chipolina som blev målscorer og matchvinder, med kampens eneste mål på straffe. Det skortede dog ikke på chancer med over uhyrlige 40 skud på mål uden scoring for Armenien. Vi håber at Danmark kan være noget mere effektive mod Kyle Goldwin i Gibraltars mål.

Den danske start 11
Det er også spændende hvad Aage Hareide har i ærmet. Efter kampen mod Irland, hvor Danmark på hjemmebane dominerede stort uden at få nok ud af det. Det er et skuffende 1-1, der skal vaskes af. Der var ellers lagt op til at en sprudlende Eriksen og ikke mindst Martin Braithwaite skulle score. Men trods dominans var der ikke mål på tavlen. Vi tror helt klart på genvalg til begge – og Christian Eriksens nye klub fremtid vil formentlig være på plads. Genvalg er der helt sikkert også til Danmarks målmand nr. 1. Kasper Schmeichel vil helt sikkert være klar. Det er klart at Yussuf Poulsen sammen med Nicolai Jørgensen sikkert også vil være med i den forventede offensiv. Men selvom spillet var godt, så var det så om så med effektiviteten. Derfor blev Dolberg og Højbjerg sendt ind og det var hjalp på effektiviteten. Derfor er det også spændende om det er Pierre-Emilie Højbjerg, der scorede målet mod Irland, som starter inde mod Gibraltar. Mål skal der i al fald til.

Dansk EM-succes
Der tørstes efter mere succes i Europa. Efter endnu en meget skuffende klubindsats i UEFA-regi, hvor kun FCK er de eneste, der stadig er med vil vi fodboldglade danskere have succes i Europa. Det er over 25 år siden at vi triumferede med Peter Schmeichel, Kim Christofte, John ”Faxe” Jensen, Brian Laudrup, Kim Vilfort og den ofte udskældte landstræner Richard Møller Nielsen. Det er store fodspor at gå i. Det var dengang at Brøndby var med helt fremme og udgjorde grundstammen på det danske landshold. Der er ingen tvivl om at fodbolden har ændret sig meget siden dangang i 1992, hvor hele Danmark blev samlet foran storskærme og overværede et af de største fodboldmirakler i nyere tid. Der er dog tegningen til endnu mere dansk succes i EM-sammenhæng. Men hvor spillet til tider har sprudlende, så har det knebet med effektiviteten. Danmark hverken en Lionel Messi eller Christiano Ronaldo, men så må Højbjerg, Braithwaite og Jørgensen gøre deres for at Danmark igen kan komme rundt i fodbold-Europa med stolthed.
Hvis du har din favorit i kampen Gibraltar – Danmark den 05.09, er det værd at bruge vores (sponseret link) Bonuskode Bet365, og at prøve lykken med sportsbetting hos Bet365.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi skal tage klimaansvar 24. oktober 2021 kl. 22.06

AF: KIM EGELUND

Bevidst brud af lokalplanen . 22. oktober 2021 kl. 10.21

AF: BOB NIELSEN

Uanstændig magtfuldkommenhed. 22. oktober 2021 kl. 08.09

AF: LINDA SOMMER

Historien bag ”Kultur på recept” 22. oktober 2021 kl. 06.37

AF: TOM AHLQVIST

Helhedsplaner og disses proces. 18. oktober 2021 kl. 13.10

AF: JOHN WENNERWALD

Vi kan mere 17. oktober 2021 kl. 22.02

Annonce