Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode grunde til at benytte video til salg

Det er ingen hemmelighed, at videoer er den mest effektive måde, du kan øge salget på.

Flere undersøgelser understøtter netop den påstand, og derfor er det da også tankevækkende, at der ikke er flere virksomheder, der benytter sig af et så enkelt og effektivt redskab til salg. En animationsvideo kan nemlig gøre en hel del for dig, din virksomhed eller et produkt. Og derfor får du i denne artikel gode grunde til, at du skal benytte dig af video i din markedsføring.

Optimering af virksomhedens SEO
Hvis du har hørt om SEO før, så kender du sikkert vigtigheden af det i forhold til virksomhedens placering på Google. Kortfattet handler SEO i bund og grund om at komme højt op i Googles søgeresultater, og det er noget, de fleste virksomheder har fået øjnene op for. For hvis du vil være konkurrencedygtig i 2018, er det et must, at virksomheden har en god SEO, så folk finder din virksomhed før din konkurrents.
Og hvad har SEO så med videosalg og -markedsføring at gøre? De to ting er faktisk direkte relateret. For Google elsker videoer, og det betyder faktisk, at Google giver fortrinsret til websteder, der har videoer i sit indhold. Noget andet er, at det er op til 50 gange lettere at få en video til at være på første side af et søgeresultat på Google, end det er ved andre indholdstyper.
Det betyder i korte træk, at din virksomheds SEO med indhold af videoer på hjemmesiden kan få sig et godt spark op på Google.

Et billede siger mere end tusinde ord
Det er videnskabeligt bevist, at vi mennesker husker langt bedre, når vi ser noget frem for at læse noget. Faktisk anslås det, at vi husker 80 % af det, vi ser, hvorimod vi blot husker 20 % af det, vi læser. Det betyder rent faktisk, at en video på 2-3 minutter kan være langt mere effektiv end eksempelvis et blad, en reklame eller bare generelt en teksttung annonce.
Vi lever i en tempofyldt hverdag, hvor tingene gerne må formidles hurtigt og enkelt. Og derfor kan du jo også spørge dig selv, om du ikke hellere vil se en video, der formidler noget spændende og inddragende på et par minutter, frem for at læse samme budskab i en tekst på 15-20 minutter?

Lad os ikke glemme de sociale medier
Videoer er noget af det mest effektive til sociale medier. De er både nemme at synes godt om, dele og kommentere - og det skaber i sidste ende en enorm opmærksomhed omkring videoen, hvilket i sidste ende resulterer i øget salg for din virksomhed.
En anden central overvejelse er, at videoindhold er klar til de sociale medier, og det er desuden også social media-venligt. Videoer er uden tvivl det mest engagerende indhold, der findes på de sociale medier, og derfor kan du være sikker på, at gode og velformidlede videoer skaber mere salg.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • onekeystory-annonce