cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gode grunde til at benytte video til salg

Det er ingen hemmelighed, at videoer er den mest effektive måde, du kan øge salget på.
15. maj 2018 kl. 14:32 Af Annonce

Annonce

Flere undersøgelser understøtter netop den påstand, og derfor er det da også tankevækkende, at der ikke er flere virksomheder, der benytter sig af et så enkelt og effektivt redskab til salg. En animationsvideo kan nemlig gøre en hel del for dig, din virksomhed eller et produkt. Og derfor får du i denne artikel gode grunde til, at du skal benytte dig af video i din markedsføring.

Optimering af virksomhedens SEO
Hvis du har hørt om SEO før, så kender du sikkert vigtigheden af det i forhold til virksomhedens placering på Google. Kortfattet handler SEO i bund og grund om at komme højt op i Googles søgeresultater, og det er noget, de fleste virksomheder har fået øjnene op for. For hvis du vil være konkurrencedygtig i 2018, er det et must, at virksomheden har en god SEO, så folk finder din virksomhed før din konkurrents.
Og hvad har SEO så med videosalg og -markedsføring at gøre? De to ting er faktisk direkte relateret. For Google elsker videoer, og det betyder faktisk, at Google giver fortrinsret til websteder, der har videoer i sit indhold. Noget andet er, at det er op til 50 gange lettere at få en video til at være på første side af et søgeresultat på Google, end det er ved andre indholdstyper.
Det betyder i korte træk, at din virksomheds SEO med indhold af videoer på hjemmesiden kan få sig et godt spark op på Google.

Et billede siger mere end tusinde ord
Det er videnskabeligt bevist, at vi mennesker husker langt bedre, når vi ser noget frem for at læse noget. Faktisk anslås det, at vi husker 80 % af det, vi ser, hvorimod vi blot husker 20 % af det, vi læser. Det betyder rent faktisk, at en video på 2-3 minutter kan være langt mere effektiv end eksempelvis et blad, en reklame eller bare generelt en teksttung annonce.
Vi lever i en tempofyldt hverdag, hvor tingene gerne må formidles hurtigt og enkelt. Og derfor kan du jo også spørge dig selv, om du ikke hellere vil se en video, der formidler noget spændende og inddragende på et par minutter, frem for at læse samme budskab i en tekst på 15-20 minutter?

Lad os ikke glemme de sociale medier
Videoer er noget af det mest effektive til sociale medier. De er både nemme at synes godt om, dele og kommentere - og det skaber i sidste ende en enorm opmærksomhed omkring videoen, hvilket i sidste ende resulterer i øget salg for din virksomhed.
En anden central overvejelse er, at videoindhold er klar til de sociale medier, og det er desuden også social media-venligt. Videoer er uden tvivl det mest engagerende indhold, der findes på de sociale medier, og derfor kan du være sikker på, at gode og velformidlede videoer skaber mere salg.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Udemokratisk og underfinansieret 20. januar 2019 kl. 19.47

AF: POUL HANSEN

At tænke sig... 20. januar 2019 kl. 13.31

AF: LINDA SOMMER

Ungdomsskolelukninger i… 18. januar 2019 kl. 01.05

AF: JOHN B. HANSEN

Topstyring 17. januar 2019 kl. 12.14

AF: BJARKE ROSENKILDE

Nyt politisk parti med… 16. januar 2019 kl. 18.48

AF: ANNE LISSAU

Kæmpevindmøller vil… 16. januar 2019 kl. 09.22

Annonce